Renfe'nin 'Malinche' davasında Nacho Cano'ya karşı arızaları

HalaycıBaşı

New member
Ulaştırma Bakanı'na Óscar puenteYumuşak bir şekilde gittiğinde, siyasi düşmanlarının “kötü stilini” tiksinti – ve bu Perşembe günü parlamento merkezinde 'yeğeni' Jéssica Rodríguez'in bir fotoğrafı öğrettiği zaman ilan etti. Ve en bronko olmak … Sanchistas mueces, herkesin formları yumuşatması konusunda haklısınız. Onunla başlayarak, o kadar gayretli ki, Renfe'nin müzikal 'Malinche' de polisin durduğu öğrendiği sponsorluğa bir tekme atması beş dakikadan az sürdü. Nacho Cano – Madrid izleyicilerinin arabasına göre – ve şarkıcı polis eylemini eleştirdi. Puente o kadar öfkeydi ki, makarnayı geri çekti ve davetiyeyi başlattı Isabel Díaz Ayuso onu savunmak için. Cano'yu, yabancıların haklarına ve işçilere sömürülmeye karşı suçlardan dolayı – bugün biliyoruz.

Müzisyen için mutlu bir şekilde sona erdi, bu dava, Puente müdahalesi sayesinde, en azından eski bakan Ábalos'un abartılı işe alınması açısından Batı'nın daha az sömürücü yöneticisinde açık bir dürtü vardı. Jéssica'nın bir gün çalışmamasına izin verildi! Bazı şeyler için çok fazla gayret ve diğerleri için çok az şey!

Seyirci arabası köprüyü sevmiş olmalı, çünkü şekillerde çok yumuşak. Bununla birlikte, hukukçu uzmanları, arka plan sertliğinin olduğunu belirtiyor: “yasal bir temelin polis eylemini ortadan kaldıran”, gözaltı için yasal bir temel olduğunu – herhangi bir suç belirtisi yoktu. ” Ayrıca, arkadaşlara, işçi veya göçmen olarak herhangi bir hasar olmadığı da çok açıktır (aslında polis tedavisini de kınadılar). Ve bu yeterli değilmiş gibi, seyirci, “aşırı üretken” için beklemede olan yargılamaları (prosedürler) eğitir, yani bir yargıç hatası ne kadar nazik, görünüşe göre belirtilebilir.

Renfe, 'Malinche'den kurtulmak için çok dakikti ve şimdi bu kararı haklı çıkarmak için çok fazla gecikme ile geliyor. Nacho Cano'nun avukatları gelecekte yönetimden yönetimden isteyebilir, kim bilir. Bütün bunlar Ulaştırma Bakanı'nın gayretini nasıl yönettiği hakkında çok fazla şey ortaya koyuyor. Ve zaten mırıldanıyor olan müzik zevkleri hakkında: «Nomemires nomemires zaten bırakıyor …

Damla

Global Mod
Global Mod
Ulaştırma Bakanı'na Óscar puenteYumuşak bir şekilde gittiğinde, siyasi düşmanlarının "kötü stilini" tiksinti - ve bu Perşembe günü parlamento merkezinde
Selam paylaşımcılar

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @HalaycıBaşı

@HalaycıBaşı anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim

Sude

New member
Ulaştırma Bakanı'na Óscar puenteYumuşak bir şekilde gittiğinde, siyasi düşmanlarının "kötü stilini" tiksinti - ve bu Perşembe günü parlamento merkezinde
Selam çözüm arayanlar

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @HalaycıBaşı

Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

Damla' Alıntı:
Selam paylaşımcılar Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @HalaycıBaşı @HalaycıBaşı anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Biraz da olumlu tarafından bak
Bence eksik olan kısım senin tecrübenin herkese uymaması @Damla

Arif

Global Mod
Global Mod
Merhaba sohbete dahil olanlara

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @HalaycıBaşı

Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü

Damla' Alıntı:
Selam paylaşımcılar Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @HalaycıBaşı @HalaycıBaşı anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Biraz da olumlu tarafından bak
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Damla

Tumen

Global Mod
Global Mod
Merhaba bilgili dostlar

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @HalaycıBaşı

Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

Arif' Alıntı:
Merhaba sohbete dahil olanlara İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @HalaycıBaşı Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi
Katılmak zorundayım diyemem @Arif, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Nasit

Global Mod
Global Mod
Merhaba üretim tutkunları

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @HalaycıBaşı

Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Arif' Alıntı:
Merhaba sohbete dahil olanlara İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @HalaycıBaşı Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Arif

Pusula

New member
Selam herkese iyi sohbetler

@HalaycıBaşı, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Arif' Alıntı:
Kısmen katıldığım yerler var ama genel olarak benim fikrim farklı

Anit

New member
Selam bu konuyu okuyanlara

@HalaycıBaşı gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Sude' Alıntı:
Selam çözüm arayanlar Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @HalaycıBaşı Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende Bence eksik olan kısım senin tecrübenin herkese uymaması @Damla
Haksız değilsin @Sude ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu