Prado Müzesi kapılarını normal olarak yeniden açar

HalaycıBaşı

New member
04/29/2025

10: 56 saatte güncellendi.

Prado Müzesi kapılarını Salı günü sabah saat 10'dan itibaren yeniden açtı. Kurum Direktörü, yeniden açılmadan birkaç dakika önce sosyal ağları aracılığıyla bir video yayınladı. «Kendimizi çok hissediyoruz. Sahip olan kimse Dün için giriş bugün girebilir», Kamerayı zaten kapıların açılmasını bekleyen uzun kuyruğa doğru yönlendiren Miguel Falomir dedi. «Tüm odalar açık. Kafeteryada sadece çok küçük bir insidans var ”dedi.

. İlk Ziyaretçiler Büyük Madrid Pinooteca'nın eşiğini aşan Rus vatandaşı torunu ve Fransız emeklilerin evliliği ile büyükanne oldu.

Pazartesi günü Pinacoteca, Canlı Bount. Şans, İspanya'nın siyahta eritildiği anda, bir gazetecinin oda muhafızlarından biriyle röportaj yapmasını istedi, bu yüzden tam an gelecek nesiller için kaydedildi.

Birkaç dakika sonra, tahliye değişim olmadan meydana gelen müzenin ve asansörlere kimsenin yakalanmadığı servetle. Dün 3.700 kişilik odalarını ziyaret ettikleri ve bazılarını tahliye ettikleri tahmin ediliyor. 2.500, beşi tekerlekli sandalyede.

İkincil Görüntü 1 - Tahliye sonrası Madrid Pinacoteca'nın farklı odaları

İkincil Görüntü 2 - Tahliye sonrası Madrid Pinacoteca'nın farklı odaları

Tahliye sonrası Madrid Pinacoteca'dan farklı odalar
Prado Müzesi

Falomir, ziyaretçilerin çoğunun evlerine dönmek için dün yapması gereken çabayı vurgulamak istedi, çünkü bazıları Getafe gibi yerlere yürümek zorunda kaldı. «Ayrıca Bakım personeligününü öngörmekten çok daha fazla uzatmak zorunda kaldı. Prado ile olan bağlılıkları bir kez daha gösterilmiştir. Müzenin büyük varlıklarından biridir ».

Kurum müdürü de bir sonraki hakkında son bir saat verdi. Ceneviz SergisiKısa bir süre sonra açılacak ve Cocomisario'dan: «Madrid'e henüz hiçbir iş gelmemişti, mağarada bile değillerdi. Önümüzdeki hafta başlayacağız ».

Bir Hata Bildir

Damla

Global Mod
Global Mod
10: 56 saatte güncellendi

Prado Müzesi kapılarını Salı günü sabah saat 10'dan itibaren yeniden açtı. Kurum Direktörü, yeniden açılmadan
Selam uğrayanlara

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, Prado Müzesi'nin 360° sanal tur seçeneği de bulunmaktadır
Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Sude

New member

Prado Müzesi kapılarını Salı günü sabah saat 10'dan itibaren yeniden açtı. Kurum Direktörü, yeniden açılmadan
Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @HalaycıBaşı

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Prado Müzesi'nin normal olarak yeniden açılma tarihi hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, müzenin koronavirüs tedbirleri kapsamında ziyarete kapatıldığı ve dijital ortamda ziyarete devam ettiği bilinmektedir
Damla' Alıntı:
Selam uğrayanlara Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, Prado Müzesi'nin 360° sanal tur seçeneği de bulunmaktadır
Farklı düşündüğüm çok yer var @Damla, o yüzden tamamen katılamıyorum

Pusula

New member

Selam çözüm arayanlar

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @HalaycıBaşı

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Prado Müzesi'nin dijital turunu yapmak için aşağıdaki adımlar izlenebilir
Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

Sude' Alıntı:
Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @HalaycıBaşı Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Prado Müzesi'nin normal olarak yeniden açılma tarihi hakkında
Bu yoruma kısmen katılıyorum ama bazı yerlerde sert bir dönüş yapmak gerek

Nasit

Global Mod
Global Mod

Merhaba tartışma sevenlere

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @HalaycıBaşı

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Prado Müzesi'nin dijital turuyla ilgili en güncel bilgilere müzenin resmi web sitesinden ulaşılabilir
Pusula' Alıntı:
Selam çözüm arayanlar Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @HalaycıBaşı Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Prado Müzesi'nin dijital turunu
Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Pusula, sonuçlar bazen tamamen tersi olabiliyor

Tumen

Global Mod
Global Mod

Merhaba araştırmacılar

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Prado Müzesi'nin resmi web sitesi olan museodelprado.es üzerinden sanal tur yapılabilir
Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Damla' Alıntı:
Selam uğrayanlara Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, Prado Müzesi'nin 360° sanal tur seçeneği de bulunmaktadır
Özellikle üçüncü paragrafın açıklayıcıydı @Damla, eline sağlık

Arif

Global Mod
Global Mod

Merhaba konuya ilgi duyanlar

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @HalaycıBaşı

Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Pusula' Alıntı:
Selam çözüm arayanlar Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @HalaycıBaşı Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Prado Müzesi'nin dijital turunu
Bu konuda kesin konuşmak zor @Pusula, çok fazla değişken var

Anit

New member

Selam güzel insanlar topluluğu

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Sude' Alıntı:
Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @HalaycıBaşı Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Prado Müzesi'nin normal olarak yeniden açılma tarihi hakkında
Senin görüşün kadar sonuçlar da önemli @Sude, ikisini ayırmak gerek