HalaycıBaşı
New member
José María Nieto bir grafik mizah dahisi. Valladolid bize bu gazetenin sayfalarında her gün vinyetlerini ve yaratıcılığını verir ve daha iyi bir mazeret Uluslararası Çizgi Günü (Biz ve Luis Alberto de Cuenca « … Gordo Comic ») onunla konuşmak.
-Niet, canım, seni günahı affediyorum.
-Kim hakkında konuşmak istemez?
-O beraat etmeniz gerekiyor.
-Seran günahların çok görüldüğünü düşünüyorum. Listeyi neden yeni günahlarla yeniden biçimlendirmiyoruz, sanki ilerliyormuşuz?
-Fikri daha çok sevemiyorum. Hangisine başlıyoruz?
-Birincisi, inanıyorum ki, bu düşüncesizlik olmalı. Yaşlıları ihmal etmek, çocuklara katlanmak değil, önemseyen insanlara dikkat etmek değil … Bana korkunç bir günah gibi görünüyor.
-Ve çok zamanımız.
-İkincisi anlam olacaktır. Başkalarında iyi şeyleri tanımayın, başkalarında sevinmek, zayıflıklarımızı gizlemenin korkaklığı ve bu risk almamıza izin vermez, topraklarla gitmemize izin vermez …
-Antizmalardan onlardan nasıl nefret ediyorum.
-Birler küçükler ve cüce.
-Ve, neredeyse her zaman, iniş yaparak bir yolun arkasında bir turra geliyor.
-Teh yeni günahların üçüncüsü olurdu.
-Forjivlenebilir.
-ek olarak, iyi niyetli bir günahtır. Turras gerçekten insanları kurtarmak istiyor ve sonra ona acı veriyor.
-Turra güzel ve çok grafik bir kelimedir.
-Ve çok zamanımız.
-Kin'in yerini alabilir?
-Well, buna “vigoreksiya” diyeceğim ve bu yaşlanma korkusu, o spor salonları ve her ne pahasına olursa olsun beğenmek isteyen insanlarla dolu ameliyathaneler olurdu. Bana öyle geliyor ki korkunç bir ahlaki zayıflık.
-Bu merak ediyor, çünkü ek olarak, kendisi için değil, diğeri için yapılır: arzu ettiğine inanılan şey olmayı hedefler.
-Biz bizi beşinciye götüren şey budur: makyaj.
-kibir korkutucu.
-öyle. Yabancı onay, alkış, kamuoyunun tanınması için umutsuzluk.
-Bir öncekinin ikiz günahı, vigoreksiya olabilir mi? Fizikçinin ve entelektüelin yabancı tanınmasını arayacaktı.
-Ees, evet. Her nasılsa, tüm ahlaki zayıflıklar, tüm zayıflıklar ve tüm günahlar ilişkilidir.
-Ama Vanity, bazen kendi kendini kırma gücüne sahiptir. Sence değil mi?
-Men bence? Sen ve ben, Rebeca, köşe yazarlarının Orion'un ötesinde yanmasıyla dolu bir saray gördük.
-AH, evet. Ama şimdi altıncı günahlara ihtiyacımız var.
-Pervylism. Soru olmadan uysal sunum, sunum yoluyla memnun etme arzusu. Sizce popülizmin liderin çevresindeki hizmetkar insanlar olmadan var olacağını düşünüyor musunuz, köle olmaktan memnun mu?
-Zorlu. Sanki bazılarının günahı başkalarının günahının ödenmesi gibi.
-Daha kötü günler güvensizlik ve korkaklıktan içiyor.
-Ve birini özlüyoruz.
-Son ve en ciddi olanı umutsuzluk olurdu. Bunun hiçbir düzenlemesi olmadığını, kötü bir şekilde sona erecek, yapacak bir şey olmadığını düşünmek …
-Ve panzehir yok mu?
-Mizah olurdu. Ve bu bize çok konuşmamızı sağlayacaktı, ama bence okuyucuyu daha fazlasını istemek için daha iyi.
-ama korkunç bir günah olmaz mıydı? Sekizinci mi?
-Hay, çünkü umut var. Pandora'yı kutuya bıraktı, gülümsemeye sarıldı.
-Niet, canım, seni günahı affediyorum.
-Kim hakkında konuşmak istemez?
-O beraat etmeniz gerekiyor.
-Seran günahların çok görüldüğünü düşünüyorum. Listeyi neden yeni günahlarla yeniden biçimlendirmiyoruz, sanki ilerliyormuşuz?
-Fikri daha çok sevemiyorum. Hangisine başlıyoruz?
-Birincisi, inanıyorum ki, bu düşüncesizlik olmalı. Yaşlıları ihmal etmek, çocuklara katlanmak değil, önemseyen insanlara dikkat etmek değil … Bana korkunç bir günah gibi görünüyor.
-Ve çok zamanımız.
-İkincisi anlam olacaktır. Başkalarında iyi şeyleri tanımayın, başkalarında sevinmek, zayıflıklarımızı gizlemenin korkaklığı ve bu risk almamıza izin vermez, topraklarla gitmemize izin vermez …
-Antizmalardan onlardan nasıl nefret ediyorum.
-Birler küçükler ve cüce.
-Ve, neredeyse her zaman, iniş yaparak bir yolun arkasında bir turra geliyor.
-Teh yeni günahların üçüncüsü olurdu.
-Forjivlenebilir.
-ek olarak, iyi niyetli bir günahtır. Turras gerçekten insanları kurtarmak istiyor ve sonra ona acı veriyor.
-Turra güzel ve çok grafik bir kelimedir.
-Ve çok zamanımız.
-Kin'in yerini alabilir?
-Well, buna “vigoreksiya” diyeceğim ve bu yaşlanma korkusu, o spor salonları ve her ne pahasına olursa olsun beğenmek isteyen insanlarla dolu ameliyathaneler olurdu. Bana öyle geliyor ki korkunç bir ahlaki zayıflık.
-Bu merak ediyor, çünkü ek olarak, kendisi için değil, diğeri için yapılır: arzu ettiğine inanılan şey olmayı hedefler.
-Biz bizi beşinciye götüren şey budur: makyaj.
-kibir korkutucu.
-öyle. Yabancı onay, alkış, kamuoyunun tanınması için umutsuzluk.
-Bir öncekinin ikiz günahı, vigoreksiya olabilir mi? Fizikçinin ve entelektüelin yabancı tanınmasını arayacaktı.
-Ees, evet. Her nasılsa, tüm ahlaki zayıflıklar, tüm zayıflıklar ve tüm günahlar ilişkilidir.
-Ama Vanity, bazen kendi kendini kırma gücüne sahiptir. Sence değil mi?
-Men bence? Sen ve ben, Rebeca, köşe yazarlarının Orion'un ötesinde yanmasıyla dolu bir saray gördük.
-AH, evet. Ama şimdi altıncı günahlara ihtiyacımız var.
-Pervylism. Soru olmadan uysal sunum, sunum yoluyla memnun etme arzusu. Sizce popülizmin liderin çevresindeki hizmetkar insanlar olmadan var olacağını düşünüyor musunuz, köle olmaktan memnun mu?
-Zorlu. Sanki bazılarının günahı başkalarının günahının ödenmesi gibi.
-Daha kötü günler güvensizlik ve korkaklıktan içiyor.
-Ve birini özlüyoruz.
-Son ve en ciddi olanı umutsuzluk olurdu. Bunun hiçbir düzenlemesi olmadığını, kötü bir şekilde sona erecek, yapacak bir şey olmadığını düşünmek …
-Ve panzehir yok mu?
-Mizah olurdu. Ve bu bize çok konuşmamızı sağlayacaktı, ama bence okuyucuyu daha fazlasını istemek için daha iyi.
-ama korkunç bir günah olmaz mıydı? Sekizinci mi?
-Hay, çünkü umut var. Pandora'yı kutuya bıraktı, gülümsemeye sarıldı.