Meksika Hükümeti Başkanı kansız boğa güreşleri ister

HalaycıBaşı

New member
Mexico City Hükümeti Başkanı Clara Brugada, Brava Partisine karşı saldırıya katıldı. Bu Perşembe, boğa güreşlerine karşı bir açıklama yaptı ve istihdam kaynaklarını korumak için “kansız” bir plana doğru ilerlemeye söz verdi.

Açıklama, koşuların birkaç güne ulaştığı birkaç güne ulaşıyor.

Sermaye yöneticisi “şiddetle” boğa güreşlerinin yasaklandığını duyurdu. Eski Belediye Binası Sarayı'ndan gelen bir mesajda Brugada tedbiri duyurdu.

Brugada, “Siyasi figür yaratıldı (boğa güreşi şiddeti, yeni kurallar altında boğa açısından faaliyetlerin devam etmesine izin verecek,” dedi.

Brugada, Sermaye Hükümeti'nin vereceği teklifin, boğa güreşi şovu tarafından oluşturulan çalışmalarla hayvan refahını uzlaştırmaya çalıştığını söyledi.

Hükümet Başkanı tarafından teşvik edilen normlar arasında: Boğa dövüş şovu, boğanın meydanın içindeki ve dışında ölümünü içermemesi, koşuların maksimum bir süreye sahip olması, boğanın hayvanlarına geri dönmesi ve diğerleri arasında bayrak, kılıç, puya gibi keskin nesnelerin kullanılmasının yasaklandığı.

Eski Başkan Andrés Manuel López Obrador'un aksine, halefi koşulardaki tartışmayı atlatmadı. Mexico City Kongresi'nde oyla karşı karşıya kalan Başkan Claudia Sheinbaum, hayvan istismarından kaçınılmasını istedi.

Sheinbaum, “Dünyanın diğer bölgelerinde olan şemalar var, bence şehir hükümetini, hayvan koruma organizasyonlarıyla birlikte, hatta hayvanın kötü muamele edilmediği boğa güreşleri bile boğa,” dedi.

«Böyle bir şekilde kültürel bir faaliyettir, ancak hayvan kötü muamele görmez; Yani, ölüm yoktur ve ya koşuların hasarı vardır. Bu olasılığa katılıyorum, “dedi başkan.

Meksika boğa güreş organizasyonu lideri Jorge Arriaga, fikri faaliyet hakkındaki cehaletin bir yansıması olarak nitelendirdi. Yetkili, “Boğa dövüşü konusundan tamamen habersiz olduğu Başkan Claudia Sheinbaum'un ifadesini görüyorum, çünkü bunun için tam olarak savaş boğaları, bir boğa ile başa çıkmak ve ölmek için” dedi.

Buna ek olarak, Sheinbaum'un Portekiz'e boğaların meydanda kötü muamele edilmediği bir ülke olarak bahsettiğini, ancak orada hayvanların kumun dışında kurban edildiğini açıkladı.

«Talihsiz görüyorum, cumhurbaşkanının ne olduğunu bilmiyorum, ama o bir bilim adamı değil, çünkü boğa güreşi ile ilgilenen ana nedenleri gerçekten (katılmıyor). Evet, gerçekten, kültür ve gelenekler, ama bunun için Lidia Boğası doğduğundan beri belirleniyor ”dedi.

Bir Hata Bildir