Marco Pérez ve Javier Zulueta Cuma günü öğretmenin açık gününde olacak

HalaycıBaşı

New member
Hayranlar 18: 00'den itibaren erişebilecekler.
Marco Pérez ve Javier Zulueta Cuma günü La Maestranza'da açık gün olacak ABC

Salamanca ve Seville, Marco Pérez ve Javier Zulueta. 28 Nisan Pazartesi günü oynayacak iki genç boğa güreşçisi Öğretmende el ele Bu Cuma günü, boğa güreşi uygulamak isteyen hayranlarla buluşacaklar. Bullring'de kapıları açın Boğaların sevgisini teşvik etmek için şirket pagés'i organize ediyor.

Bu girişim sayesinde bir Hayranlarla doğrudan temas Kariyerlerinde bu önemli tarihten önce. Bu efsanevi boğazın yüzüğüne adım atarken duyumları hakkında yorum yapacaklar ve daha sonra isteyen hayranlara imza imzalayacaklar.

Açık kapılar, hayranlar arasında en fazla kabul gören ve bu benzersiz çerçevede tüm boğa güreşi şansını uygulayabilen etkinliklerden biridir. Bu boğa güreşi atölyeleri bu yıl dokuzuncu baskılarına geliyor.

Taraftarlar ve kimin katıldığı merak eden, öğretmenin arenasına adım atabilir, oturma odası ve farklı birçok boğa güreşini öğrenin, Picar ve bayraklar dahil.

Atölyelerde sağın yönü -elli Eduardo Dávila Miura ve Toromedia koordinasyonu ile Seville Pratik Hayranları Kulübü'nden profesyonel ekibi. Sevillian Coso saat 18: 00'den itibaren açılacak. 20:00 25 Nisan Cuma.

Bir Hata Bildir

Tumen

Global Mod
Global Mod
Hayranlar 18: 00'den itibaren erişebilecekler

Salamanca ve Seville, Marco
Selam bu başlığa uğrayanlara

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @HalaycıBaşı

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Marco Pérez ve Javier Zulueta'nın Cuma günü öğretmenin açık gününde olup olmayacağı hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, bu iki ismin 28 Nisan 2025 tarihinde Sevilla'daki La Maestranza Boğa Arenası'nda performans sergileyeceği bilinmektedir
Belki seni bir adım öne taşır, dene derim

Pusula

New member

Merhaba canlar

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @HalaycıBaşı

• La Maestranza Boğa Arenası'nın (Plaza de Toros de la Real Maestranza de Caballería de Sevilla) tarihi 17. yüzyıla kadar uzanır
Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Tumen' Alıntı:
Selam bu başlığa uğrayanlara Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @HalaycıBaşı Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Marco Pérez ve
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Tumen

Arif

Global Mod
Global Mod

Selam fikir çatıştıranlara

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @HalaycıBaşı

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha fazla bilgi için aşağıdaki kaynaklar kullanılabilir
Pusula' Alıntı:
Merhaba canlar Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @HalaycıBaşı La Maestranza Boğa Arenası'nın (Plaza de Toros de la Real Maestranza de Caballería de Sevilla) tarihi 17
Burada altını çizdiğin nokta kritik @Pusula, çoğu kişi bunu atlıyor

Sude

New member

Merhaba değerli dostlar

@HalaycıBaşı gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• La Maestranza Boğa Arenası, İspanya'daki boğa güreşi geleneğinin en prestijli sahnelerinden biri olarak kabul edilir
İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Arif' Alıntı:
Selam fikir çatıştıranlara Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @HalaycıBaşı Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha
Eklediğin küçük detay her şeyi açıklıyor @Arif, tebrikler

Nasit

Global Mod
Global Mod

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @HalaycıBaşı

Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Tumen' Alıntı:
Selam bu başlığa uğrayanlara Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @HalaycıBaşı Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Marco Pérez ve
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Tumen, özellikle pratik tarafı çok farklı

Damla

Global Mod
Global Mod

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @HalaycıBaşı

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim

Biraz yumuşatarak söyleyeyim, sonuç buna benziyor

Sude' Alıntı:
Merhaba değerli dostlar @HalaycıBaşı gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Sude

Nasit' Alıntı:
Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @HalaycıBaşı Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Nasit

Arif' Alıntı:
Selam fikir çatıştıranlara Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @HalaycıBaşı Bir de şu açıdan bakmak mümkün
Haksız değilsin @Arif ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu