Kültür dünyası XI Círculo Rojo Ödülleri Galasına teslim oluyor

HalaycıBaşı

New member
Yazar Alberto Cerezuela yönetimindeki Círculo Rojo, 16 yıllık tarihi boyunca sınırların var olmadığını gösteriyor. Ancak bu on birinci Ödül Galasında kendilerini aşmayı başardılar. Kültür dünyasının büyük şahsiyetleri, politikacılar, gazeteciler ve içerik yaratıcıları, 11 Ekim'de Roquetas de Mar Oditoryumu'nda sihirle ve her şeyden önce edebiyat ve büyük harflerle yaşama sevgisiyle dolu bir partiye katılmak için bir araya geldi.

Geçen Cuma kırmızı mektup halısına 1.400'den fazla kişi katıldı; gazeteciler Ana Garcés ve Diego Plaza ('El chiringuito'); Cristina Porta, Mar Montoro, Bea Jarrín veya Raquel Arias (Mediaset); Noor Ben Yessef (Antena 3 Noticias), Flora González (Cuatro); Cinta Ramírez ('El Marqués'), Nona Sobo ('Entrevías'), Raúl Tejón ('Machos Alfa'), Alberto Velasco ('Vis a Vis'), Carla Nieto ('Ángel o Demonio') gibi aktörler ve aktrisler , Elisabeth Larena (“Gelen”), Silvia Marty (“Un Paso Ahead”), Álex Adrover ve Patricia Montero (“Yo soy Bea”), Juanjo Ballesta ve Nerea Camacho (Goya Ödülü kazananları), Alba Rico ('Menekşe'); şair Redry Galán ve şarkıcı Verónica Romero. İçerik yaratıcıları Isasaweis, La Pelo, Jose Chof, Espe Workout ve Borja Sanfélix, gecenin 9 kazananına eşlik etmek ve ödüllerini takdim etmek için Almeria sahiline giderken.

İlk andan itibaren başarı vaat eden bu galanın sunucuları Jesús Olmedo ve Raquel Martínez'di. Roquetas de Mar Belediye Meclisi'nin ilk belediye başkan yardımcısı José Juan Rodríguez, bu büyük etkinliğe katılan herkesi selamladı ve belediye başkanı adına Círculo Rojo yayınevini tebrik etti. Bu galanın on birinci edisyonunda ve ödüllerinin sunumunda, kişisel yayıncılık sektöründe işgal ettiği ilgili konum gösterilmiştir.


Rodríguez, “Belediyemizi Kültür ve Edebiyat için bir referans Şehri haline getiren bu galanın kutlamasına sevgili Oditoryum Tiyatrosu'muzun ev sahipliği yapması, Roquetas de Mar Şehir Meclisi için bir gururdur” dedi. «Roquetas belediye başkanı Gabriel Amat adına, Alberto Cerezuela'yı ve Círculo Rojo'yu yalnızca İspanya'dan değil aynı zamanda Latin kökenli 33.000'den fazla yazarla Avrupa'nın en büyük kendi kendini yayınlayan yayıncısı yapan büyük profesyonel ekibini tebrik etmek istiyoruz. Amerika. Kent Konseyi olarak bu sayıda ödül alan yazarlarımızı en içten tebriklerimizi diliyoruz.”


«Círculo Rojo, dileyen herkese kitap yazmak kadar özel ve benzersiz bir hayali gerçekleştirme fırsatı sunuyor, ancak buna ek olarak genel merkezi Aguadulce'de olduğundan, kendi kendine yayıncılık konusunda bir referans olmasından özellikle gurur duyuyoruz. “Belediyenin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimine katkıda bulunur.”

Alberto Cerezuela da kürsüye çıkarak samimiyet ve duygu dolu bazı sözleri paylaştı. Avrupa'nın en çok kitap basan yayınevinin kurucusu, Almería'ya gitmek isteyenlerin yaşadığı lojistik zorlukları katılımcılarla paylaşmaktan çekinmedi. Almería'daki Torrecárdenas Üniversite Hastanesi tarafından yürütülen harika çalışmalara vurgu yapmanın yanı sıra. Cerezuela ayrıca Círculo Rojo ekibine çabalarını ve bağlılıklarını takdir ederek birkaç söz söylemek istedi. Eşi Noelia Pérez'in de sevgi dolu sözleri.

Müzik, mizah, sihir ve bir tutam dans

Círculo Rojo'nun kurucusunun duygusal konuşmasının ardından sıra ödüllerin takdimine geldi. Sahneye ilk çıkan, 'Bardo Dansçısı' adlı kitabıyla En İyi Şiir Kitabı ödülüne layık görülen Mario La Vega oldu. Yazar, sahnede bazı dans adımları atmaktan çekinmediği için ritmiyle öne çıktı. Romantik kategoride Mav Alonso 'Hak Ettiğim Yara' adlı kitabıyla ödül alan yazar oldu.

En İyi Çocuk ve Genç Yetişkin Kitabı ödülünü sunmadan önce Depol, en büyük hitlerinden bazılarıyla geceyi renklendirmek için sahneye çıktı. Performansının ardından 'Meraklı Simon' kitabının yazarı Cristina Martínez, hak ettiği ödülü aldı. Almeria'dan Dorian Thacker ise 'Noel Baba Günlükleri: Son Noel' adlı kitabı için En İyi Fantazi ve Bilim Kurgu Kitabı heykelciğini almak üzere sahneye çıktı.

Miguel Miguel, Yaşam kategorisindeki en iyi eser ödülünün takdimine yer açmak üzere, salondaki tüm izleyicileri kahkahalara boğan bir monologla geceye bir miktar mizah kattı. Maigualida Ojeda, çalışmasıyla ödülünü almak üzere sahneye çıktı; 'Ben yaşamayı seçtim.'

Emilio San José de 'Ardid' adlı kitabıyla En İyi Kısa Öykü ödülünü almak için aynı şeyi yaptı. Sevillian Ignacio de la Puerta, 'Finder: The Social Network' filmiyle En İyi Gizem, Kara Roman ve Korku Kitabı ödülünü aldı.

Kültür dünyası XI Círculo Rojo Ödülleri Galasına teslim oluyor


Yine Sevilla'dan Myriam Moya, 'Cehenneme Tatil' filmiyle Tarih ve Araştırma alanındaki en iyi çalışma ödülünü almak üzere sahneye çıktı. Madeleine McCaan'ın gerçek hikayesi.

Bitirirken Jorge Blass, gecenin en çok beklenen ödülünü sunmadan hemen önce sihriyle seyirciyi büyüledi. Antena 3 haber sunucusu Noor Ben Yessef, Almería İl Konseyi başkan yardımcısı Ángel Escobar ile birlikte sahneye çıkarak 'Josefa y su Aquelarre' kitabının yazarı Mary Jiménez'e yılın En İyi Romanı ödülünü takdim etti. Aynı zamanda En İyi Çağdaş Kurgu Romanı kategorisinde de kazanan.


Hata bildir