“Hayatta tanıdığım tek başarı uzun ömürlüdür”

HalaycıBaşı

New member
Çok yoğun ve Cuma öğleden sonra edebiyat severler için gerçek bir zevkle döndü, yazar Manuel Vilas Tomares Kitap Fuarı'nda iki eser sundu. Victoria Román ile hoş bir konuşmada yazar, 'América' ve 'Dünyanın En İyi Kitabı' (Varış noktası).

Muhteşem bir mizah anlayışına sahip olan, 'Ordesa' ile büyük başarı elde eden yazar, 2018'de yayınlandıson çalışmasının nasıl yaratıldığına dair bazı ayrıntıları anlattı. «Bu romanın başlangıç noktası 60 yaşına girdiğim ve önceki tarihlerde gerçekten acıtıydım. 60 yaşına girmeyeceğim fikrim vardı çünkü bu başkalarına oldu ”dedi.

Vilas, bunun çok fazla olduğu bir çalışma olduğunu itiraf etti otobiyografi«Hayatta gördüğüm birçok şeyi anlatmak istedim, benlik sansürlüğe sahip olmadım. Zaten gelecekten daha geçmişte olduğu bir yaşa girdim ».

Yazar bir olağanüstü karmaşıklık Konuşmanın asistanlarıyla, “Endişeliydim çünkü şimdi Julia Navarro'nun burada olduğundan daha az insan var.”

Vilas, «Bir insanın hayatında tanıdığım tek başarının uzun ömür olduğunu söyledi. Gel, ama iyileş. İnsan o 90 yıla ulaşıyor Kafası iyi, bu zafer kazandı, çünkü tarihin modifikasyonunu ve hayatı boyunca değerlerin dönüşümünü gördü ».

Yazarın annesinin hayatı boyunca kendisine verdiği tavsiyeyi ve «gibi konularda da dokunulduğu bir konuşmayazarların yaşadığı güvenlik açığı, Bu da bu romana da yansır ».

Bir Hata Bildir

Tumen

Global Mod
Global Mod
Çok yoğun ve Cuma öğleden sonra edebiyat severler için gerçek bir zevkle döndü, yazar Manuel Vilas Tomares Kitap Fuarı'nda iki eser sundu. Victoria Román
Merhaba buradan geçen herkese

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @HalaycıBaşı

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Başarı kavramı, zamanla, topluma, kişiye, kültüre ve yaşa göre değişebilir
  • Hayatta tanıdığım tek başarının uzun ömürlü olduğu ifadesine dair bir bilgi bulunamadı. Ancak, başarı ile ilgili bazı sözler şu şekildedir
  • Yanıtın içeriği İnsanlığın artık daha başarılı değil, daha iyi insanlara ihtiyacı olduğu görüşü, Dalai Lama 'ya aittir: 1 5 "Bu dünyanın daha fazla başarılı insana ihtiyacı yok. Aksine bu dünyanın acilen ve her türden barışçı, iyileştirici, onarıcı, öykücü ve sevgi dolu insanlara ihtiyacı var". 1 5 Yanıtı değerlendir 5 kaynak 1 2 3 evrimagaci.org 4 5 Tüm sonuçlar

Anit

New member
Çok yoğun ve Cuma öğleden sonra edebiyat severler için gerçek bir zevkle döndü, yazar Manuel Vilas Tomares Kitap Fuarı'nda iki eser sundu. Victoria Román
Selam yorum yapanlara

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @HalaycıBaşı

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Başarı, cesur adımların atıldığı yerde doğar" sözü, başarı için cesaretin ve korkusuzca hareket etmenin gerekli olduğunu ifade eder
  • Başarı ölçümlerinde, finansal göstergelerin yanı sıra müşteri memnuniyeti, ürün kalitesi ve çalışanların bağlılığı gibi finansal olmayan kriterler de dikkate alınmalıdır
  • İnsanlar hayatta birlikte oldukları zaman başarıya ulaşırlar ifadesi, dayanışmanın ve işbirliğinin önemini vurgular
Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır

Tumen' Alıntı:
Merhaba buradan geçen herkese Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @HalaycıBaşı Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Başarı kavramı, zamanla
Bu bilgiyi paylaşman güzel olmuş @Tumen, sağ ol

Arif

Global Mod
Global Mod
Selam bu başlığa uğrayanlara

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @HalaycıBaşı

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Bu dünyanın daha fazla başarılı insana ihtiyacı yok. Aksine bu dünyanın acilen ve her türden barışçı, iyileştirici, onarıcı, öykücü ve sevgi dolu insanlara ihtiyacı var"
  • Yanıtın içeriği Ders çalışarak ve okuyarak başarılı ve mutlu bir hayat yaşayan bazı kişiler şunlardır: Louis L'Amour : Amerikan edebiyatının önemli yazarlarından biri olup, neredeyse hiçbir okula gitmemiş ve kendini eğitmiştir. 2 Benjamin Franklin, Thomas Edison, Henry Ford : Bu isimler okula gitmemiş olsalar da kendilerini eğiterek başarı elde etmişlerdir
  • Hayatta başarılı olmanın en önemli unsuru konusunda farklı görüşler bulunmaktadır
Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider

Anit' Alıntı:
Selam yorum yapanlara Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @HalaycıBaşı Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Başarı, cesur adımların atıldığı
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Anit

Pusula

New member
Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İnsanlığın artık daha başarılı değil, daha iyi insanlara ihtiyacı olduğu görüşü, Dalai Lama 'ya aittir
  • Yanıtın içeriği İnsanlar hayatta birlikte oldukları zaman başarıya ulaşırlar ifadesi, dayanışmanın ve işbirliğinin önemini vurgular. 2 Başarının birlikte sağlanmasının bazı nedenleri : Motivasyon artışı : Ortak hedefler peşinde koşan bireyler, birbirlerine destek olarak daha güçlü bir motivasyon bulurlar. 1 Sinerji etkisi : İkili veya grup olarak işbirliği yaparak başlanan projeler, birlikte mücadele etmenin getirdiği güçlü bir sinerji ile daha başarılı sonuçlar doğurur
  • Başarı, farklı bağlamlarda çeşitli yöntemlerle ölçülebilir
Tumen' Alıntı:
Merhaba buradan geçen herkese Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @HalaycıBaşı Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Başarı kavramı, zamanla
Bu yoruma kısmen katılıyorum ama bazı yerlerde sert bir dönüş yapmak gerek

Nasit

Global Mod
Global Mod
Merhaba ustalar

@HalaycıBaşı okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yanıtın içeriği "Başarı, cesur adımların atıldığı yerde doğar" sözü, başarı için cesaretin ve korkusuzca hareket etmenin gerekli olduğunu ifade eder 2 5 . Yanıtı değerlendir 5 kaynak blog.ciceksepeti.com 1 muhiku.com 2 3 tuncvidinli.com.tr 4 volkancelen.wordpress.com 5 Tüm sonuçlar
  • Yanıtın içeriği "Öğrenmenin acısını bir saat tatmayan, ömrü boyunca cehaletin zilletiyle yutkunur" sözü, İmam Şafiî 'ye aittir. 1 3 Yanıtı değerlendir 5 kaynak 1000kitap.com 1 twitter.com 2 3 tr.pinterest.com 4 5 Tüm sonuçlar
  • Ders çalışarak ve okuyarak başarılı ve mutlu bir hayat yaşayan bazı kişiler şunlardır
Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

Uzun lafın kısası, bendeki karşılığı bu oldu

Arif' Alıntı:
Selam bu başlığa uğrayanlara Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @HalaycıBaşı Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da
Bu yoruma tamamen karşı değilim ama bazı yerlerde bence fazla yüzeysel kalmış

Pusula' Alıntı:
Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İnsanlığın artık daha başarılı değil, daha iyi
Haksız değilsin @Pusula ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Anit' Alıntı:
Selam yorum yapanlara Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @HalaycıBaşı Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine
Tam olarak aynı fikirde değilim @Anit, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında