Ve Madrid Manolete'nin boğa güreşini gördü

HalaycıBaşı

New member
«Bugün sanırım gördüm. Önümüzdeki tüm zafer eylemleri arasında en iyisi oldu. En eksiksiz ve saf zafer, ”Giraldillo 7 Temmuz 1944'te ABC'de itiraf etti. Önceki gün Manolete silinmez bir sayfa yazmıştı … Satış Annals'ta, o yılın basında Pinto Barreiro'nun bir zarfı olan Toro fare görevi.

Ünlü Giraldillo Manuel Sánchez del Arco'nun Chronicle'ı, eleştirmene mahkum edilen bir amatöre ses verdi: “Henüz Madrid'de görmediniz” ve gazetecinin ifadesinden sonra bile koşulsuz olanlar on üçünde kaldı. «Eh, onu gördüğünde şanslı değilsin. Bir Pablorromero ile Bilbao'da … Pazar günü, 309 kilo olan geleneksel bir miureño ile kulaklarını kesti …!

Ancak Giraldillo, Córdoba'nın sağının büyük işinden memnun kaldı. Pérez Tabernero Alipio. Öğrenci ve Juan Belmonte Campoy, bilet ofislerine 'bilet yok' posterini tamamladı.

“Manolete'yi gördüm,” diye ısrar etti eleştirmen. «Madrid'de Manolete boğaya bakmadı. Belirsiz bir gülümsemeyle -gülümseyebileceği yerde bile -söylenemez duygu tarafından gıcırdayan döşemeye baktı. Kadere hakim olmuştum. Kelimeler istemeyen destandı. Boğa hala uysaldı. Bullfighter Destiny'de gülümsedi ».

O gün ABC, efsanevi boğa güreşçisinin büyük öğleden sonra iki sayfa ayırdı. Toro'nun Toro'ya, imzası olmadan geniş bir incelemesi ve daha sonra Giraldillo'nun kronik ve kişisel analizi, ancak gerçeklerin açıklaması zaten öğleden sonra aşkınlığını açıklamaktadır. «İnsanlar duruyor, Manolete'yi beğeniyorlar. Kuma şapka dökmeye başlarlar. Bazıları gözden kaçtı, çok hareketsiz. Üç doğal ve sonra dört tane daha mükemmel bağlantıda. Sonra Manolete'nin yalan söylemeye baktığı dört yuvarlak geçiş gel. Şaşkınlık coşkusu ve çığlıkları.

Ve canavarın mastrectors'ının önünde, kaçırılan eleştirmen ezici. “Tartışma! Köpek, tüm transa inkar! Manolete !! Manolete her zaman üstünde, yüzü iplikçiktiriyor -bu veya o yıl duran saatleri durdurun. Manolete rüzgarı durduruyor. Manolete Rüzgara ve Gelgit'e Karşı, İspanya halkasında San Rafael'in harika bir zaferi olarak çivilenmiş, boğa güreşinin Cordoba ihtişamı ».

«Skor, yuvarlak, yankılanıyordu. Bakalım, Guadalquivir Alto'nun şarkıcısı olan ciddi öğretmen olarak sersemletilen 22.000 boğaz düğümlerini gevşeten 22.000 sesin korosuna kim şarkı söylüyor?

6 Temmuz 1944'te Madrid, Manolete boğa güreşini gördü.