Rosalía ve Carolina Durante sürpriz bir işbirliği olan 'Normal'i yayınladı

HalaycıBaşı

New member
Gizlilik tam ve mutlaktı ve Carolina Durante Rosalía'nın adı, yeni işi hakkında konuşmak için ABC ile yaptıkları konuşmanın arasına gizlice girdiğinde bunu harika bir şekilde saklamayı başardılar. 'Kendi maceranı seç'. 25 Ekim Cuma günü yayınlanacak olan albüm, gazetecilere röportajlarını hazırlamaları için gönderildi ancak Madridli grubun Katalan şarkıcıyla beklenmedik ve şaşırtıcı işbirliği 'Normal'e yer verilmedi.

Carolina Durante ve Rosalía, 'Motomami'nin yazarı Pilar Vila Tobella'nın kız kardeşinin grup üyelerinden biri olan vokalist Diego Ibáñez ile olan ilişkisi nedeniyle bir aile bağıyla birleşiyor. Ancak daha önce, Ocak 2023'te Madridlilerin WiZink Center'da konser vermesiyle kamuoyuna açıklanan karşılıklı bir hayranlık da vardı. Şarkıcı, önceki günlerde “bu cuma bir plan var” dediği bir tweet atmıştı. Madrid'deki stadyumun yerini gösteren ekran görüntüsü. Sonunda geldi ve sahneye çıkmamasına veya onlarla herhangi bir işbirliği yapmamasına rağmen, etrafındaki izleyicilerin de yakalayabildiği gibi ses kontrolünden gösterinin tadını çıkardı.

Şarkı, Ibáñez'in Rosalía'nın girişine kadar birkaç dizeyi seslendirmesiyle başlayan, iki buçuk dakikalık kısa bir parça olan şarkı, “Seni yalnızca haftada bir kez hatırlıyorum / Yüzün bulanık ve pikselli / Bir kız arkadaşın vardı ki” şarkısını söylüyor. biraz tuhaf / Bana benzemesi biraz tuhaf” diyerek, dopdolu bir finalde ikili bir araya geldi.

Carolina Durante'nin üçüncü LP'sinin bundan daha uygun bir başlığı olamazdı: 'Kendi maceranı seç'. Bu hoş vaadi gerçeğe dönüştüren güçlü 'Cuatro chavales'ten (Sonido Muchacho / Universal Music Spain, 2022) iki yıl ve ufuk açıcı 'Carolina Durante'den (Sonido Muchacho / Universal Music Spain, 2019) beş yıl sonra geliyor bize. Çıkış yaptıkları o şaşırtıcı EP 'Necromántico'da bunu keşfettik.

Notta, “'Kendi maceranı seç', adından da anlaşılacağı gibi, grup için yeni zorluklara ve keşfedilmemiş yollara giren, ancak sizi asla terk etmeyenlerin doğrudan şarkılarını ve melodilerini yaratma yeteneğini koruyan bir albüm” diyor. .albüm basın bülteni. “Durağanlaşmak şöyle dursun, bu dört çocuk Diego, Martín, Juan ve Mario, büyümeyi (ve büyümeyi) tercih ederek yalnızca bugüne kadarki en iddialı ve olgun çalışmalarını değil, aynı zamanda sezonun albümlerinden birini de bize sunuyorlar. Unutulmaz bir avuç şarkıyla tam teşekküllü bir yetişkinliğe geçiş, tazeliğini bir gram bile kaybetmeden yaşlanmanın en çok tavsiye edilen kılavuzu, hayatımızın macerası için mükemmel bir film müziği.

'Kendi Maceranı Seç'in yapımcılığını üstlenen, diğerlerinin yanı sıra Yard Act, Dry Cleaning, Perfume Genius ve John Parish gibi diğer sanatçılarla yakın işbirliği içinde çalışan ünlü ses mühendisi Ali Chant. Her ayrıntıyla ilgilenen Carolina Durante, etrafını çok enstrümantalist David Grubb (Novo Amor, Lowswimmer) ve nefeslerini Massive Attack, The Kooks veya Maika gibi isimler için kaydeden trompetçi Pete Judge gibi işbirlikçileriyle çevrelemekten çekinmedi. Makovski. 'Kendi Maceranı Seç', dijital versiyona ek olarak 3 fiziksel formatta da piyasaya sürülecek: CD, LP ve Deluxe LP Picture Disc baskısı.

Bunlar Carolina DUrante ve Rosalía'nın 'Normal' şarkısının sözleri:

[Verso 1: Diego Ibáñez]

Benim için önemli olan şeylerde daima intihar ederim

Tekrar yanlış yapardım ve bunu çok iyi biliyorum.

Aynı hikayenin dördüncü kısmı

Arkadaşlarına rastladım, bana dayanamıyorlar

[Estribillo: Diego Ibáñez]

Normal, biliyorum, yanlıştı

Ölümcül, ben de kendimden nefret ettim

[Refrán: Diego Ibáñez]

Ve şimdi çok ara sıra konuşuyoruz

Nasılsın? Az ya da çok iyi

Ve şimdi çok ara sıra konuşuyoruz

Nasılsın? Az ya da çok iyi

[Pre-Estribillo: Diego Ibáñez]

Ama çok daha iyi olurdu

Ama çok daha iyi olurdu

Eğer geçmemiş olsaydın

Hayatıma bakacak bir saniyem bile yok

[Estribillo: Diego Ibáñez]

Biliyorum, yanlıştı

Ölümcül, ben de kendimden nefret ettim

Normal, biliyorum, yanlıştı

Ölümcül, ben de kendimden nefret ettim (Normal)

Carolina Durante'yi Canlı İzleyin

30 $'a kadar düşük bilet alın

Şunları da beğenebilirsin

Burgerler

Carolina Durante

Aziz John

Carolina Durante

Yeşiller, Çim

Carolina Durante

[Verso 2: ROSALÍA]

Seni haftada sadece bir kez hatırlıyorum

Bulanık yüzünüz zaten pikselli