Robe y Leiva, İspanyol Rock Zirvesi'nden 'Ücretsiz Güz' düeti

HalaycıBaşı

New member
Geçen yaz Leiva 'dev'i bitirmiştiYedinci Albümü yalnız, başka bir tema oluşturma ihtiyacı hissettiğinde. Bir meslektaşım depresyon uçurumuna yakalanmış ve müzikal notalar ve ruh hali sözleriyle örgülü bir ip atmaya çalışmıştı. Yazılı olarak batırılan Madrid sanatçısı, her ayeti söyleyen kafasında bir ses duymaya başladı. Robe'un sesi. Ne kadar güzel olurdu, kayıp görünümle düşünmüş olmalı.

Roberto Iniesta'nın zor karakteri, Extremadura'nın telefonunu sormak için yönetici Alen Aldi ile temasa geçen eski tembelliği korkutmadı. Ona şarkıyı gönderdi ve sürprizine, bazı düzenlemelerle geri aldı. Bunlardan biri, bu Cuma günü çıkan video klipte Leiva, 'ezici' kelimesini dahil etmekti.

Leiva ve Robe, Santander'deki eski Extreme konserinin giyinme odasındaki temaya bazı son ince ayarlar yaptı ve kısa bir süre sonra Almendralejo'da kayıt yapmaya bırakıldılarLeiva'nın, görüntünün yılın işbirliğini sakladığını sezmeden sosyal ağlarına takıldığı bir fotoğraf çektiler.

«Sanırım müzik yapanların birçoğu, çalan aynı şarkıda olmayı hayal etti, ancak hızla kafadan silindi. Asla kimseyle hiçbir şey yapmaz, ”diye açıklıyor Leiva bu Cuma günü Hung'da sosyal ağlarında. «'Free Fall' son dakikaya kapalı ve bitmiş albümle geldi. En iyi arkadaşlarımdan biri, hiçbir yolun bulunmadığı bir depresyondan geçti panjurların kaldırılması, zamanla uzatılması ve özellikle piç. Bir gün bir ayet okudum: “Hareket etmek için bir milyon mobilya var ve ne kaybettiğimin geride ne olduğunu bilmiyorum.” Depresyonu tasvir etmenin ne harika bir yolu. Kesinlikle bu görüntünün arkasında bir şarkı vardı, sadece onu virajlı. Aynı öğleden sonra bir çekimden geldi ».

O zaman Leiva, bir epifanide olduğu gibi “bu ayetlerde” bornozu dinledi. «Seçtiğim bir şey değildi, sadece oldu. Haftalar sonra onu göndermeye cesaret ettim. Birkaç gün sonra beni aradı ve onu şimşek gibi geri gönderdiğim bazı ayarlamalar önerdi. Aniden, telefonda koroyu çalıyordum! Kimsenin benimle işbirliği yapmadığı için dahil oldu. Kelimeler, fiiller, melodiler, noktalar ve virgüller hakkında aylarca tartıştık ve konuştuk. Tesliminin bana harika bir öğrenme bıraktığı kariyer noktasında. Unutulmayan bu süreçlerden! Arkadaşım bugün panjurları önemsiz başka bir mekanik eylem olarak kaldırıyor. Her zaman bornozdan koşulsuzdu, sesinin onu delikten çıkarmak için geldiğini düşünüyorum.

Leiva'nın bir sonraki albümünün bu yeni ilerlemesini gören Ismael Serrano, “Herkesin rüyasını yerine getirdi” ve birçok kişi, robi işbirliğinin neredeyse imkansız olduğunu, alışılmadık bir başarı olduğunu söyledi. Ve onu ikna etmek kolay olmasa da, bu tamamen doğru değil.

Artık eskisi gibi cömert değilim ama İşbirliği listeniz çok uzun. 2002'de 'Na yok' şarkısını Tabletom ('Ben Çıkıyorum …') şarkısının yazarları ile kaydetti ve aynı yıl da 'Mila Doinu AiDien' de 'tekrar kollarında' ve Gatibra'da dilediğim doktorla işbirliği yaptı. Doksanlarda çok şey yaptı: 'Pencereye baktım' nörasthenia, 'cam parçaları' ve 'ne siyah ne de fitipaldis ile' siyah ne de beyaz ', boikot ile' doping ',' yirmi kişi 've' hayır 'Albert pla ile (2008'de' viva esanya 've' no 'ile tekrar şarkı söylerdi.

2000'de Grip ile 'Rocky Rivines', Tide, 'Cruzado' ve 'Platero ve Siz ile' Bulutlara Bakarsam 'ile ve Fito (2005) ile yeni bir versiyonu yaptı. Poncho K (2013) ile en son 'Verborrea', 'Hepiniz Fish Memory' (2013), 'Kamikaze del Nido', Ciclonautas (2014) ile 'Kamikaze del Nido', Rupatruss (2024) ile Lülu (2018) ve 'Trench Flowers' ile 'Puñales'.

'Dev' ve 'Baskı Altından' sonra, 'Free Fall', 'Dev' olarak adlandırılacak ve 4 Nisan'da ayrılacak yeni Leiva albümünün üçüncü ilerlemesidir. Madrid ve Teksas arasında, Nashville'de ustalaşan, Leiva bas, gitar ve davullarla ilgilenir ve aşırı güven ekibi ile çevrilidir. 'The Giant Tour 2025'in biletleri zaten satışta, bu da İspanya'da 30 benzersiz etkinlikten oluşacak ve Latin Amerika tarafından çok daha fazla ayrıntının çok yakında bilinecek bazı şovlarıyla tamamlanacak.

Bir Hata Bildir