poster, program ve TV'de ve çevrimiçi olarak nerede izleneceği

HalaycıBaşı

New member
San Isidro kutlamaları 9 Mayıs'ta Plaza de la Villa'da yapılan duyurunun ardından başladı. Ve onlarla birlikte onlar da başladılar Ülkemizin en önemli boğa güreşi fuarlarından biri16 gün sürecek olan. Ve bunu yarım milyondan fazla kişinin katılacağı fuarda rekor sayıda abone ve kalabalıkla yapıyor. Boğa güreşi dünyasından hayranların ve profesyonellerin bir araya geldiği San Isidro 2024'teki zengin programın tadını kimler çıkarabilecek?


Kapsamlı bir program

İlk günler prömiyerini yaptılar Morante de la Puebla, Diego Urdiales ve García Pulido ile Las Ventas ringinde Alcurrucén / El Cortijillo'dan gelen boğalarla şık bir şekilde. Ve “Tam kapasite” tabelası asıldı.

[
✨
𝗖𝗔𝗥𝗧𝗘𝗟] ? Bu yılki fuarı duyuran görüntü etkileyici!#Satışlar #SanIsidro2024 pic.twitter.com/b1pIwZZxzR

— Plaza de Las Ventas (@LasVentas) 1 Şubat 2024
Ve başlangıç bir işaretle işaretlendi kara boğayla övünmek, Cinqueño, 568 kilo. Morante'nin vaftiz babası olan Guillermo García Pulido'nun alternatif onayı olmak. La Puebla'dan uzun zamandır beklenen boğa güreşçisine Alcurrucén'li ünlü müzisyen ailesinden Rompeolas ve Tamborilero verildi. Ve Diego Urdiales, Amoroso ve Chalino ile ilgilenen tanık olarak hareket etti. Dördüncü ve altıncı hariç tüm kopyalarda 0 rakamı olan 9 rakamı vardı.


Ertesi gün, 11 Mayıs'ta El Fandi, Román ve Leo Valadez savaştı. Ve ayın 12'si Pazar günü Calita, Francisco de Manuel ve Álvaro Alarcón adına Baltasar Ibán'ın Bulls'unu izleme şansına sahip olduk.


14 Mayıs Salı gününe ait boğa güreşçileri posteri

Ve bu hafta boyunca, bu 14 Mayıs Salı19:00'da gerçek bir gösteri görebileceğiz. Montealto boğaları, Diego Bastos, Nek Romero ve Samuel Navalón ile birlikte kumlara basacakları bir yarış.

San Isidro Fuarı bilet fiyatları

Sektöre yönelik eleştirilere ve Ulusal Boğa Güreşi Ödülü'nün Kültür Bakanlığı tarafından geri çekilmesine rağmen San Isidro Boğa Güreşi Fuarı heyecanla bekleniyor.

Bunun kanıtı, bu günlerde biletlerin tükenmiş olmasıdır. arasında değişen fiyatlarla 16 euroen ucuzu, kadar 300 euro En ayrıcalıklı pozisyonlar için.

San Isidro Fuarı'nın boğaları TV'de ve çevrimiçi olarak nerede izlenir?

2024 yılında San Isidro Fuarı'nda boğa hayranları kanal üzerinden izleyebilecek MundoToro TV, Kutlamalar. Ayrıca, Telemadrid kanal, San Isidro Fuarı'ndaki 16 boğa güreşinin haklarını satın aldı, böylece bu ağ aracılığıyla boğa güreşlerinin de keyfini çıkarabilirsiniz.

Ve son saat, San Isidro 2024 Boğa Güreşi Fuarı ile ilgili tüm haberlere ve en son haberlere ulaşabileceğiniz ABC.es web sitesi üzerinden çevrimiçi olarak canlı olarak takip edilebilir.