Marco Pérez, Nimes'te Haziran ayında “muhteşem bir posterle” alternatifi alacak

HalaycıBaşı

New member
Simón Casas'ın “olağanüstü niteliklere sahip lider Novillero” adını verdiği boğa güreşçinin çocuk sahibi Marco Pérez, “muhteşem bir posterle” Haziran Nimes fuarında alternatifi alacak. Dün 2028 yılına kadar Fransız Kolezyumunun başında devam etmek üzere yeniden seçilen işadamı, geçen Perşembe günü satışlarda düzenlenen San Isidro Posterlerinin sunumunun bir fotoğrafının yanında Instagram hesabı aracılığıyla duyurdu.

Genç Salamanca, yakın zamanda piyasaya sürülen bu sezonun teşviklerinden biri. 30 Mayıs'ta anıtsal Madrid'de sunulacak ve sadece Fuente Ymbro ve Freixo'nun başkentinde son öğleden sonra, en çok uyandıran öğleden sonraları bir boğa güreşçisi olarak olacak şekilde savaşacak Döngü beklentisi. Her ne kadar veinteña kumuna adım atmanın ne olduğunu zaten biliyor olsa da, iki yıl önce işveren gününde büyük kapıdan çıktığı bir sabah pratik sınıfı savaştı. Tüm hayranların görünüşe sahip olduğu bu çocuğun kısa yarışında yaygın olan şey.

“Yol ve Litri çocuklarından, Jesulín, Juli ve diğer figürlerden Roca Rey'e geçerek, Plaza de Nimes'in her zaman en sembolik alternatiflerinki gibi kutsanmış olduğu yanılsaması yaşadım.” ve Marco'ya “Nimes'i bir boğa güreşçisi olmayı seçtikten sonra” teşekkür etti.

San Isidro Gala'daki ABC'ye göre hala uzak olan bu iki tarihten önce, Olivenza, Fallas Fuarı'nda Valencia veya San Jorge için Zaragoza gibi önemli karelerde savaşacak. Geçen Perşembe günü, “Kendimden çok vurulmayı ve çok emin olmayı ve aynı zamanda boğaların önündeki boğaların tadını çıkarmayı umuyorum.” Dedi. Doktora yaptıktan sonra, Talavante ve Luque ile bir poster paylaşacağı Isla'da zaten duyuruldu ve Álvaro Núñez tarafından bir hapsetme ile karşılaşacak.

Bir Hata Bildir