Kredilerinden 100 yıl sonra bir Rus kütüphanesine bir kitap iade ediyorlar

HalaycıBaşı

New member
Bir kullanıcı Temmuz 1919'da aldıktan sonra, Rus şehri Ekaterimburg'daki Belinski Kütüphane Fonu'ndan bir kitap geçen 'yüz yıldan fazla yalnızlık'. Şimdiye kadar olmadı. Bir asırdan fazla sonrakopya kuruma döndüğünde.

Bu, AI anastasyev tarafından düzenlenen 'öğrenmeye dikkat ve ilgi' denemesidir ve Ağustos 1919'da kütüphaneye iade edilmelidir. Ancak asla geri dönmedi. Şimdiye kadar. Ajans, kitabın yeniden ilave edilmemesinin Şehrin Kızıl Ordu tarafından alınmasıo yılın 14 Temmuz'da Sovyet Otoritesini restore etti.

Kitap, tekrar koleksiyonuna ekleyen ve Nadir Kitaplar Departmanına aktaran kütüphanenin fonlarına geri döndü. Olmuştur Anatoly Senovich, Ekaterimburg'dan 74 yaşında bir emekliTelegram kanalı aracılığıyla kurumun kendisi tarafından bildirildiği gibi, kopyayı 106 yıl sonra geri yükledi.

Adam hacmi evinin girişinde, eski matematik, trigonometri ve geometri ders kitaplarını içeren bir kutunun içine buldu. «Geçmek yerine, sadece gittim ve aldım. Ben aldım, baktım, üzerinde bir damga vardı. Diye düşündüm: 'Olduğu yere geri dönmeliyim'», Likenovich'i açıkladı.

Jardí'de zaman geçirmeyi seven ve elbette keşfinden çok şaşırdı. Kimse onu geç dönüş için para cezasına çarptırmadı, ama aksine ona teşekkür ettiler ve Ona bir sertifika verdiler.

Bir Hata Bildir