“Karla Sofía Gascón'un iptali kadın olmakla orantısız

HalaycıBaşı

New member
Alınan disklere dikkat etmelisiniz. Çünkü çok iyiyse, bir dönemin sembolü olacak kadar iyi ise, sizi aptalca bir yüzle “ve şimdi ne?” Bu bir Madrid sanatçısına, başka bir … Bass Llobregat'tan ve büyük ölçüde albümü Zahara'ya olan şey 'Puta' (2021) sadece zor bir etkisi yoktu: İyi bir mevsimde kimsenin kurumasını sağlayacak bir oto-ekstrükizmdi.

“Gerçekten,” besteci, şarkıcı, gitarist, klavyeci başlıyor ve bir süredir úbeda yapımcısı. “Çalışmaya başlamadan önce kendime şunu söylemek zorunda kaldım:” Kariyerimin en iyi albümünü yaptım, çünkü harika, zaten. ” Deneyimi, oynamamı, gülmeme, gerçekten özgür hissetmeme izin veren bir sürümdü. 'Fahişe' yi atlayacağı bir yer olarak almak yerine, üstesinden gelme fikrinden uzak durmaya ve sadece devam etme fikrine yakın kalmaya çalıştım ».

Ancak bu yeni albümde 'fahişe' mevcut 'Yavaş hassasiyet'“Ama inkardan,” diye açıklıyor Zahara. «Geçmiş hakkında konuşmak yerine, şimdi şimdiki zamandan, sevgiyi nasıl hissettiğimi, dostluğu nasıl hissettiğimi, kendimi nasıl hissettiğimi anlatıyorum. Ama içine girdiğim bu redile, aynı zamanda hala bazı şeylerle devam ettiğimi gösteren diğer hislere yol açmak için kırılıyor ».

Mosqueo'nun özellikle 'Too Songs' da farkediliyor, yukarıda belirtilen Madrid'in “festival posterlerinde çok fazla kadın olduğunu” bildirmek için bir vuruş yapıyor gibi görünüyor, diyor Zahara Şarkı, Dani Martín'in son zamanlarda yaptığı gibi, her Cuma akış platformlarını sular altında bırakan içerik çığını da eleştiriyor, ancak daha fazla kendi kendine bir açıdan. «Çok fazla şarkının çıktığından şikayet ediyorum, ancak piyasaya bir tane daha katkıda bulunuyorum. Dahil olduğum tekerleği tanımak. Reggaetonos'a karşı daha çok gidiyordu, ama onu bir tür için suçlamak benim için garip görünüyor, çünkü herkes zaten yapıyor. Hepimiz o şarkılar okyanusundaki deliğimize sahip olmaya çalışıyoruz, arka plana zar zor dokunabileceğiniz için sudan daha fazla balık var ».

Yazarın 'fahişe' ve 'yavaş hassasiyet' arasındaki en büyük fark, birincisinin kesinlikle viseral, bir kusma ve ikincisinin kökten serebral olduğu, neredeyse felsefi bir tez: «olduğu gibi. Diğeri saf safra idi ve şimdi burada ne yaptığımı merak ediyorum, kim olduğumu. Tamamen yansıtıcı. Yaşadığınızı gözlemlemenize izin veren jambonları çevirme noktasında hayati önem taşıyorum ve aynı zamanda ne olduğunuzla karşı karşıya. İşte o zaman kendime söyledim: “Tamam, tamam, şimdi yaşamaya çalışacağım çünkü eğer bu çok hızlı olmayacaksa.”

“Hayat Bu” ifadesi albüm boyunca birkaç kez tekrarlanıyor ve belirli bir nüans verdi. “Öyle,” sanatçı, çünkü hiçbir şey veremem ya da kabul edilen veya bilinen bir şey veremem gibi sonuçlara ulaşıyorum. Her şarkı, 'Puta' ile olan her şeyi işlemek de dahil olmak üzere hayatı anlama girişimidir ve açıkladığım tek şey, hassasiyetin önemli olmasıdır. Ve ayrıca devrimleri düşürmemiz gerekiyor ».

Diğer şeylerin yanı sıra, sosyal ağları çevirdiğimiz nefret lokomotifini ifade eder. Bakire olarak giyinmiş olduğu promosyon fotoğrafları için 'fahişe' zamanlarında kendisinin canavara çektiği bir şey ve bu, aktris Karla Sofía gascón'u kıyılarına sürükleyen iptal tsunami hakkında yorum yapma yetkisi veriyor. dışlama. «Söylediği çok çirkin. Düşündüğü şey bu, yanlış temsil edilen bir şey değil. Onlar çok ırkçı tweetler ve bağlamdan alındıkları mazerete değmez. Ancak iptal, onun bir kadın olduğu için orantısız. Nazi ilan edilen Kanye West'e ya da Rihanna'nın eski -kızına bak, ona o kadar dövmeye çarptı ki Grammy Gala'ya gidemedi ve şimdi bir tane kazandı. Veya ödül kazanan istismarcıların sayısı. Onlarla aynı şekilde astarlanmazlar. Gascón'un tweetlediğinin korkunç olduğunu belirtmek güzel, ama onunla ne yapıldığını … ne kadar uzağa bakacağımıza da bakmalıyız.

Albümün yarısı başlık veren şarkı olan 'The Painess', tam olarak kabul edilmekten bahsediyor. “İle ilgili Yerlere sığmaya çalıştığım dönüşlergerçekten umursamayan biri için başımı yemek için, ”diye açıklıyor Zahara. «Ayrıca, bir pislik olan bir amca için kötü zaman geçirmekten, güzel olmam gerektiğini düşünerek kötü bir zaman geçirmekten bahsediyor ve standart fizikçi modele sığmam gerekiyor … sadece bana tedavi etmelerini istiyorum. Nezaket, sevgi ile, değerli hissedin ve iyi olun. Bir film izlemek ve elimi almak için kanepede otur. Uzun zamandır inandığım şeylerin hiçbirini istemiyorum ».