Kanada'nın duvarı var mı?

HalaycıBaşı

New member
İki normal kişi, plastik uçaklarla dekore edilmiş bir seyahat acentesinde durur, pencerelerle dolu yolculuklar ve gece ve hafta boyunca – binlerce olası tatilin fiyatları olan birçok posterde.

“Ne site.” … Dünyada var, değil mi?

“Şey,” ikinci kişi onaylıyor. Var oldukları kadar.

“Kendini duyuyor musun?”

“Ya, şimdi.” Böyle çıktı; Kafamda farklı geliyordu.

“Hayır, seni anladım.” Fotoğrafları görmeye ve Cancun'a yüzmek veya deve binmek arasında nasıl seçtiğinizi görüyorsunuz.

—Ojo, Meksika'da çölleri olan plaj var; Onların da develeri var …

“Meksika'da mı?” Öyle düşünmüyorum; Bence çakallar var. Ve bazı Hintliler sis içinde, sigara içmeye başlayan ve hayvanlar ortaya çıkıyor ve uçtukları için vadilerden atılabilir. Develersiz şeyler.

“Veya diğerleri.”

İki normal insan rahatça gülüyor çünkü eğer karşılayabiliyorlarsa bir kahkaha atmıyorlar.

“O zaman Meksika diyorsun, ama orada yaptıkları bir duvar.”

“Ah evet, ne dediğini biliyorum.” Ama daha önceydi, değil mi?

-Evet. Ama şimdi Kanadalılar onunla ilgileniyor.

“Kanadalılar?” Ve bu yüzden?

“Trump's Cosas, bana öyle geliyor ki, istedikleri takdirde şurup ve Neil Young albümleri satabilen Kanadalılara, ancak Meksika'da bir duvar yapmak zorunda olanı söyledi.

-Böylece?

“Polisi altına koymak.”

“Hangi tarafta?”

“Meksika'da olacak.”

“Ve Kanadalılar Meksika'nın izni olmadan oraya gidebilir mi?”

“Şey, diğer tarafta olacak.”

“Olacak.” Ve Kanada'da bir duvarları var mı?

“Görünüşe göre bir tane yapacaklar.”

“Meksikalılar?”

-Sabit. Ve Avrupalılar bununla ilgilenecek, göreceksiniz.

-Gibi?

-Bu bilmiyorum. Tarifelerle. Tarifeleri üstüne koyacaklar, böylece atlamak daha pahalıya mal olacak.

“Ama tarifeler tıklıyor mu?”

“Nasıl tıklarsın?” Ve kesiyorlar. Haddelenmiş tarifeleri koyacaklar ve kimin olduğunu görecekler. Ve Kanadalılar da aynı.

“Ve Avrupalılar?”

– Avrupalılar KDV ödemek ve Google'ın telefonda söylediklerini duymalarına izin vermek zorunda kalacaklar. Ancak daha önce bunların şakalarını sayabilecekler; Diğeri için bir şey.

“Daha önce bunlar nasıl?”

“Gangosos ve bu.”

“Ve siyah ve topal?”

“Ve Ladybug'dan.” Ve Moors.

“Peki çingenelerden?”

“Sadece sivil muhafız çıkıyor.”

-Ve bu yüzden?

“Şey, çünkü yapabileceğini gördün;” Her şeyi tekrar anlatabilirsiniz. Görünüşe göre verdikleri bir emir. Ve sonra Trump çıktı ve isteyen futbol oynayabileceğini, ancak kızlar çıkması durumunda onu televizyonda görmenin artık gerekli olmadığını söyledi.

“Dedi mi?”

“Anladım.” Ve arabaları deli edeceklerdi.

-Ny neden bu?

“Şey, tekrar harika olmak.” Hangi eyaletlerin kaldırıldığını görmüyor musunuz?

“Devlet aldın mı?”

-Görünüşe göre.

“Ama kim?”

“Şey, Çinliler.”

“Ah, elbette Çinliler.” Her şey ne kadar karmaşık, değil mi?

-Çoktan.

İki normal insan posterlere bakmaya devam ediyor. Paris'ten. Tayland'dan. Roma. Tenerife'nin ortaya çıktığı küçük bir ve Armenteira'nın puslu bir fotoğrafı ile manastırların rotasından çok yeşil olan daha küçük bir tane.

“Eh, diyorsun, ama kendinizi karşılaştırırsanız, New York fotoğrafları en iyi gidenler, değil mi?”

“Toma, elbette.” Şimdi dikey oldukları için mükemmel olduğu için.

“New York'ta bulundun mu?”

-Genle. Ama 'Hayalet Avcıları' gördüm.

“Hayalet avcıları oradan geçiyor mu?”

“Bu ve hepsi.”

“Sence” Hayalet Avcıları “?

Normal kişi bunu düşünüyor.

“Sanırım, bir ay öncesine kadar değil, değil, şimdi.” Şimdi isterseniz hayaletlere gülebilirsin. Azınlık olmalarına rağmen.

“Ve hayaletlerden.”

“Ve hayaletlerden, evet; Zaten ayrılıyorlar. Ama şimdi bunu söylemek zorunda değilsin, bana öyle geliyor.

-gerçek?

“Hayaletler ve hayaletler.”

“İspanya'da da?”

– İspanya'da evet; İşte daha sonra gidiyoruz. Bu yüzden yuvarlak fişler ve daha küçük arabalarımız var.

“Arabalar çok benzer, inanmayın;” Artık 'Starsky ve Hutch' gibi değil.

“Eh, tekrar çok büyük olacaklar, böylece filmler fark ediliyor.”

“O arabaları özledim …

“Şey, onlar iyiydiler.” Şimdi onları zorunlu hale getirecekler, böylece silahlarını bilirler. Böylece arabadan ateş edebilirler.

-Normal. Devletler götürürken …

– Ve İtalyan restoranlarında sosisli sandviç koyacaklar; Ve mafya şakaları yapabilir ve taklit etmek için aksanı koyabilirsiniz.

“Sadece İtalyansan, değil mi?”

-Mo yok. Zaten herkes.

“Ve İspanyol şakaları?”

“Biz olduğumuzu bilmiyorlar.”

“Ah, elbette.” Bu Amerikalılar …

“Ve Amerikalı.”

“Ve Amerikan, evet.” Alnını duy. Bunu söylemek zorunda olmadığını söylemedin mi?

“Hayır yok, ama burada.”

“Ah, şimdi.” Ama şimdilik, değil mi?

“Şu an için, şimdilik … önce fişleri düzelttik ve sonra anladık.”