«'İkinci Ödül' kazanacak»

HalaycıBaşı

New member
02/08/2025

23: 06h'de güncellendi.

En sevdiği gruplardan biri olduğunu iddia eden lider Jota'yı almadan bir ay önce, iki yıldan daha kısa bir süre önce Pedro Sánchez, “Gezegenler bana çok fazla dakika içinde eşlik ettiği için teşekkürler.” Dedi. Grubun dağıtan övgüler, bu Cumartesi Granada'da düzenlenen Goya Ödülleri Gala'da 'Indie' Başkanı'nın açıkladığı iltifatlar: «En sevdiğim film hakkında ıslatmada sorunum yok. 'İkinci Ödül' kazanacak. Film Akademisi'ne basmak için değil, ama 'indie' müziğini seviyorum ve bence kazanacak.

Sánchez, Palacio de Congresos de Granada'nın muhafazasına girdiğinde verdiği ilk röportajda RTVE Play'e, birkaç dakika sonra TVE kamerasıyla yüzleşmek ve fikrini bilmek istediği Carlos del Amor'un sorularını cevaplamak için cevap verdi. Gala'nın ana tartışması hakkında.

«Başkan, bu Goya Ödülleri Gala'da Karla Sofía Gascón'un uygun bir isim var. Bugünlerde yaşadığımız tüm dava aktrisle ne görüş? [que protagoniza la película ‘Emilia Pérez’]TVE'nin sunumcusunu bilmek istedi.

Ancak Sánchez, gezegenlerle yaptığı kadar ıslanmaya başladı ve aşağıdaki zor cevabı verdi: «Bir kutlama günündeyiz. Hükümet başkanının, sadece kelimelerden değil, aynı zamanda gerçeklerle, savunduğumuz değerler ve çeşitliliğe verdiğimiz önem hakkında her zaman çok açık olduğuna inanıyorum. Her şeyden önce, şimdiki zamanda dünyayı yaşıyoruz. Bunu saklıyorum. Bugün bir kutlama günü ve her zaman bu tür değerleri kucaklayan bir İspanyol toplumunun pozitifiyle kalacağız. Çeşitlilik, saygı, hoşgörü … ».

Goya 2025 Ödül Galasının En İyi Görüntüleri

Galeri.

Goya 2025 Ödül Galasının En İyi Görüntüleri

Başkan, eski tweet'lerin ırkçı içerikle yeniden ortaya çıkmasından sonra ortaya çıkan tartışmaların ardından Sofía Gascón'u savunan Goya Ödülleri Gala'nun 39. baskısında adayların çoğunluğunun yanına koymadı. Aktörler onları yarıyorlar, ancak Donald Trump'ın gerçekleştirdiği politika hakkında da uyardıkları kırmızı halıdan geçerken kültürün rolünü herhangi bir tartışmanın üzerinde vurguladılar.

Tam olarak, 'Flames in House' için en iyi oyuncu kahramanı için aday gösterilen oyuncu Emma Vilarasau, Karla Sofya'yı çevreleyen tartışmaların “kadın ve trans” gerçeğiyle motive edilebileceğini söyledi. «Birine ne kadar çabuk çıkıyorlar çünkü en çok ve ne kadar çabuk yüklüyorlar. Ne yaparsa yapsın, son tweet önemlidir ”diye ağıt yaktı.

Film arkadaşı Maria Rodríguez Soto, En İyi Teslimat Kadın Oyuncu için aday gösterilen “Linçler her zaman linç yapıyor” dedi. .

Bir Hata Bildir