“Hayatta tanıdığım tek başarı uzun ömürlüdür”

HalaycıBaşı

New member
Çok yoğun ve Cuma öğleden sonra edebiyat severler için gerçek bir zevkle döndü, yazar Manuel Vilas Tomares Kitap Fuarı'nda iki eser sundu. Victoria Román ile hoş bir konuşmada yazar, 'América' ve 'Dünyanın En İyi Kitabı' (Varış noktası).

Muhteşem bir mizah anlayışına sahip olan, 'Ordesa' ile büyük başarı elde eden yazar, 2018'de yayınlandıson çalışmasının nasıl yaratıldığına dair bazı ayrıntıları anlattı. «Bu romanın başlangıç noktası 60 yaşına girdiğim ve önceki tarihlerde gerçekten acıtıydım. 60 yaşına girmeyeceğim fikrim vardı çünkü bu başkalarına oldu ”dedi.

Vilas, bunun çok fazla olduğu bir çalışma olduğunu itiraf etti otobiyografi«Hayatta gördüğüm birçok şeyi anlatmak istedim, benlik sansürlüğe sahip olmadım. Zaten gelecekten daha geçmişte olduğu bir yaşa girdim ».

Yazar bir olağanüstü karmaşıklık Konuşmanın asistanlarıyla, “Endişeliydim çünkü şimdi Julia Navarro'nun burada olduğundan daha az insan var.”

Vilas, «Bir insanın hayatında tanıdığım tek başarının uzun ömür olduğunu söyledi. Gel, ama iyileş. İnsan o 90 yıla ulaşıyor Kafası iyi, bu zafer kazandı, çünkü tarihin modifikasyonunu ve hayatı boyunca değerlerin dönüşümünü gördü ».

Yazarın annesinin hayatı boyunca kendisine verdiği tavsiyeyi ve «gibi konularda da dokunulduğu bir konuşmayazarların yaşadığı güvenlik açığı, Bu da bu romana da yansır ».

Bir Hata Bildir