“Günahlar kusur değildir, onlar insan tutkusudur”

HalaycıBaşı

New member
'Kaotik Ana' da tanıştığımız ve daha sonra 'Camino' da tanıştığımız aktris ve şarkıcı Manuela Vellés, 'Dört Duvar' açıyor. Ibon Cormenzana'nın emriyle, kırılganlıkları ve bağlantıları ele alan bir hikayeye girer. Onunla konuşuyoruz ama günahlar hakkında … Başkentler:

“Bir günahı affediyorum.”

“Günahımın kibir olduğunu keşfettim.” Bu meslekte, eğer görünmek istiyorsa, belirli bir makyaj esastır. Bu yüzden şimdi biraz şımarık var. 'Vanidad' olarak adlandırılan ve kendime şarkı söylediğim bir şarkı bile yazdım.

“Kendini mi söylüyorsun yoksa seviyor musun?”

“Kendimi şarkı söylüyorum ve sevmeyi arzuluyorum.”

“Size en çok pahalıya mal olan günah nedir?”

“Mükemmel.” Bana kötü bir günah gibi görünüyor. Hepimiz gurur duyuyoruz, ama bence bazen felç olur ve sizi izole bırakır. Ben, affetme ya da teşekkür ederim, teşekkür ederim ve özür dilerim, kelime bilgimde çok hazırım. Çocuklarıma aşılıyorum: Bir şeyler ve insanlarla daha esnek olmak, bize saygı ve saygı duyuyorum. Benim için önemli görünüyor.

Diyerek şöyle devam etti: “Bu da kendinizi taahhüt etmenize izin vermeyen günah mı olurdu?”

“Olabilir, evet.” Benim 20 benim oburluk vardı. Sadece yemekle değil, çok sevdim, aynı zamanda birçok şeyi yaşamak, çok seyahat etmek, birçok deneyim, her şeyi söylemek, her şeyi istemekle ilgili …

“Dünyayı yemek istedim.”

“Evet, şimdi diğer uç noktaya geçtim.” Çok az oburum var. Aksine düştüm.

-Ve bu yüzden?

“Daha çok annenin barınağındayım.” Evimi daha çok istiyorum, sakin ol. Ve bu tembellikte dikkatli olmalıyım çünkü çok az seviyem var.

“Tüm günahların belki de düz olması gerekir.”

“Bu yüzden kültürümüzün ilkelerinden oradalar, değil mi?” Neredeyse çok kullanışlı bir kod gibi. Şu anda yaşadığımız ve nereye gittiğimiz dünyadan korkuyorum, çok fazla teknoloji. Bence insanların kusurlu olması gerektiğini ve bahsettiğimiz bu günahlar benim için kusurlar değil insan tutkuları. Ve onlara sahip olduğumuz gerçeği sayesinde bizler değil, insanız.

“Yani, günahlar bizi insancıllaştırır.” Beğendim.

“Zaten iyi şeylerimi ve kötü şeylerimi kabul ediyorum.” Onları entegre ediyorum ve aslında, kötü şeylerim olduğunu ve insan olduğumu, duygularım olduğunu ve hata yapabileceğimi söylemeyi seviyorum.

“Günahlarımızı tanımak, belki de onları kontrol etmenin en iyi yoludur, değil mi?”

“Bu, evet.” Her şeyde olduğu gibi gölgeleri de görmelisiniz. Sizi keşfetmek ve tanışmak, seni sevmek ve sizi kabul etmek. Ve bununla, az çok, biraz daha iyi ölçülebilir.

“Ve bu yeni aşama, Guysian özgür, nasıl yaşıyorsun?”

“Şey, çok daha sessiz ve daha yansıtıcı bir sahne.” Oburluk, daha fazla deneyim daha iyi olduğunda, giren her şeyin onu aldığı idi. Ve şimdi daha rahat ve daha iyisini seçiyorum. Bence herkes için bir oburluk zamanı, her şeyden çok fazla var ve sürecim daha az gitmek: daha az şey sahibi olmak ve onlara daha fazla bakmak, daha yoğun bir şekilde tadını çıkarmak. Örneğin yılda daha az gezi. Sadece bir tane yapın ama tüm yanılsamayı ve düşünmeyi koyun. Ve iş projeleriyle başıma aynı oluyor. Bu film bana birçok memnuniyet veriyor, birçok iyi inceleme alıyoruz, insanlar çok heyecanlanıyor ve duyguları seferber etmek, bunları gören insanları hissettirmek için hareket ediyor.

“Ve çok insan.” Günahlar gibi.