Grammy, Los Angeles yangınlarıyla dayanışma içinde iptal etmeme şikayetlerine rağmen gala tutuyor

HalaycıBaşı

New member
01/27/2025

Saat 18: 26'da güncellendi.

2021 ve 2022'de olduğu gibi, ne zaman Gramer Covid'in kısıtlamaları için yıllık galalarının kutlanmasında fark edilebilir değişiklikler yapmak zorunda kaldılar, 2025 töreni alışverişten çok farklı olacak. Çeşitlilik toplandıkça, Los Angeles'taki yıkıcı yangınlarla olanlar, Birleşik Devletler Kayıt Ulusal Sanat ve Bilimler Akademisi'ni bir sonraki baskısını kurbanların anısına ve etkilenen bir dayanışma eylemine dönüştürme kararını verdi.

Kayıt Akademisi'nin genel müdürü Harvey Mason, “Basit bir gösteri beklediğimi itiraf ediyorum” dedi. “Ama o Çarşamba sabahı, her şey bir dönüş döndü,” diyor, yangının yolundaki her şeyi yutmaya başladığı son 8bde'ye atıfta bulundu.

Başlangıçta, 2 Şubat'ta gala'yu ertelemek için birçok talep ve şikayet vardı, koşullar göz önüne alındığında kutlamalarının rahatsızlığını işaret etti, ancak Gala'nın baş yapımcısı Mason ve Ben Winston için yaklaşık 6.500'den beri ilerlemekten şüphe yoktu. Los Angeles bölgesindeki insanlar, yerel ekonomi üzerindeki etkisi yaklaşık 200 milyon dolar olduğu tahmin edilen Grammy Ödülleri ile ilgili etkinlikler üzerinde çalışıyor.

Mason, “Bir yandan, platformumuzla yapabileceğimiz iyilik var” diyor. «Ama şovu iptal edersek veya ertelediysek, bunu içinde veya etrafında çalışan binlerce insan için nasıl etkiler? «Covid'den sonra, hollywood endüstrisinde iki grev ve diğer her şeyden sonra, bu tramoyistlere, figürinlere, makyaj sanatçılarına, sürücüler, catering, pas ve gramm'den yaşayan tüm çalışanlara yapmamaya çalışır. şovu yap ».

Mason, Variety'ye yangınların başladığını açıkladı, Gala kutlamalarında yer alan tüm ajanları aramaya başladı. «Eyalet ve yerel liderler, itfaiyeciler, turizm yöneticileri, birçok otelin yönetmenleri ile tanıştım … ve hepsi bana aynı şeyi söyledi: 'Şovu, şehir, insanlar için, insanlar için, Şehir işine açık. Bunu yapmalısın. Ve ayrıca, elbette, müzik topluluğu Musicar etkinliği tarafından toplanacak para için buna ihtiyaç duydu ».

Pandemi sırasında müzik topluluğuna 25 milyon dolardan fazla yardımcı olan kayıt akademisinin faydalı kanadı olan Musicares, hemen eylemde bulundu. Sadece yılın kişisinin yıllık faydalı konserini (bu yıl Grateful Dead onuruna) yangınlara karşı yardıma tahsis etmek için değiştirmekle kalmadı, aynı zamanda hemen para toplamaya başladı ve şimdiye kadar 3.2 milyon dolar topladı. 2.2 milyon dağıttı.

Böylece, akademi devam etmeye karar verdi, çünkü Mason'un belirttiği gibi, “İptal etmemizin veya ertelememizin tek nedeni altyapısını aşırı yükleyeceğiz ya da yerel yönetim hayır dedi.

Tören “telemaraton olarak değil, para toplamak ve farkındalığı artırmak için bir platform olarak, eylemler ve ödüllerle para toplamak için bir gösteri olacak”. «Farklı olacak, ama bunu çok farklı söylemem. Farklı bir tonumuz olacak. Yangın ve bağış toplama etrafında tartışmalar ve segmentler olacak. Eylemler, ödüller ve onur müzik almaya devam edeceğiz. Ancak halk, bir şeyler olduğunu bilecek ve çalışmalarını, evlerini, enstrümanlarını, geçimini sağlama yeteneklerini kaybeden insanları ve arkadaşları gördüğümde iyi yapmak için (…) Müzik kullandığımızı bilecek. , Bu topluluğun sakinlerinin son beş yılda acı çektiği tüm çatışmalardan ve mücadelelerden sonra, yararlı olmak için mümkün olan her şeyi yapmamız gerektiğini söylüyorum ».

Grammy'den üç gün önce, fortuoid faydalı konserler, orman yangınları tarafından yıkılan toplulukların yeniden yapılandırılmasına adanan Induit Dome ve Kia Forum (California) 'da yapılacak. Foreaoid faydalı konser ve diğer doğrudan bağışlarla ilgili olarak foreaoid'e yapılan katkılar, Annenberg Vakfı'nın tavsiyesi altında dağıtılacak ve Güney Kaliforniya'daki yangınların neden olduğu gelecekteki felaketleri önlemek için kısa vadeli yardım çabalarına ve uzun vadeli girişimlere gidecek. Onlarca yıllık hayırseverlik faaliyeti olan Annenberg Vakfı, bir ekibin mümkün olan en büyük etkiyi elde etmek için fonları yönlendirmesi için koordine etmeye yardımcı olacaktır.

Billie Eilish, Lady Gaga, Olivia Rodrigo, Ağırlık, Yeşil Gün veya Kırmızı Hot Chili Peppers gibi büyük yıldızlar katılacak.

Bir Hata Bildir