“Bu kadar çok insanın heyecanlı olduğunu görmek çok güzel”

HalaycıBaşı

New member
İlk boğasının 'utanç verici'liğinden, her iki kulağını da kestiği ikinci boğasının şerefine, Juan Ortega Yavaşça, zekice ve daha sonra OneToro TV kameralarının karşısına çıktığı kişiliğin aynısıyla, saf bir ustalık gösterisi gerçekleştirdi. Heyecanla yürekten konuştu: “Uzun zamandır bekliyorum, uzun zamandır. Birçoğu kendi kendisiyle kavga eder. İşler istediğin gibi gitmediğinde… Ama sabırlıyımdır ve her şey gelir. “Hayvanın çok güzel bir ifadesi vardı, çok samimi, çok gerçekçi bir bakışı vardı.”

Sevillian boğa güreşçisi bazı özel anlardan bahsetti: “Ben bunu çok yavaş bir şekilde kabul edebildiğimde, işte o zaman insanlar akıllarını yitirdiler. Boğa güreşçileri insanları mutlu etme yeteneğine sahiptir. “Ringin etrafında dolaşmak ve bir sürü heyecanlı insanı görmek güzel.”

Daniel Luque, Ayrıca kahraman, öğleden sonra ikinci boğasının kulağını keserek geri döndükten sonra, hiç de kolay olmayan bir günde “kendi adıma büyük bir mutluluk” yaşadığını açıkladı. Gerena'dan gelen çalışma ve konsantrasyondan bahsetti. “Böyle anlara hazırlanıyorsunuz ve kendinizi heyecanlandırıyorsunuz, böylece böyle bir hayvan ortaya çıktığında bunun üstesinden gelebilecek ve zaman zaman gösteriş yapabileceksiniz. Kazmayı bırakıp bana baktığında onu daha iyi yönlendirebilirdim. Sonra hayvan bana da verdi

Daha önce ilk boğa Fantasmón'da harika bir başlangıç yapmasına rağmen rakibinden en iyi şekilde yararlanmak için her şeyi yaptığını belirtmişti: “Pelerinle ona yer bırakmadım, o açıldı. Karşıt pitonun her zaman içeri sokulduğu yüz… Bu çok zor. Bu geri geliyordu. Onu hareket ettirmeye çalıştım. “Muleta'ya minnettar bir boğa değildi.”

Puebla'lı Morante, Kendi adına, iyi başlamış gibi görünen bir öğleden sonra yaşadığı hayal kırıklığını şöyle dile getirdi: “İkincisinde işler karmaşıktı. Bu boğayla parlamak zordur. İlkinde başka zorluklar da vardı. Morante biraz rahatsızlık duyarak ikinciye odaklandı: “İki madeni parayla saldırdı. Boğa güreşini hissetmek çok karmaşıktı. Büyük bir hızla ve yönsüz geldi. İlki birkaç iyi, ciddi saldırıya uğradı ama sonra kazmaya başladı.