“Boğanın Python'umu nasıl koyduğunu fark ettim”

HalaycıBaşı

New member
Las Ventas Hemşireliğine gelmesinden bu yana yirmi dört saat geçirmemişlerdi ve Damián Castaño zaten hastaneden ayrılmak istiyordu. Öğleden sonra bile yükselmişti. «Perşembe gününe kadar kesinlikle beni taburcu etmiyorlar ama kendimi seviyorum … Şimdi git ». Bizi Paseo de la Habana'nın La Farernidad kliniğinde alıyor ve gece boyunca uyumadığını söylüyor, ancak hiç kimse bunu taze olduğu ve boğa yüzüne dönmek istediği için söyleyemez. Manolo Sánchez – ajanı – ve karısı onu hastanede ziyaret etti, burada kardeşi Sergio ve dün yüksek yükseklikte olan Banderillero Rubén Sánchez. Ve öğleden sonra neler olduğuna yorum yapın. Rubén, “Python'un geri dönüşü için crenade'nin sizi koyduğu yer” diyor. “Bunu bana koyduğumu fark ettim,” diyor Damián.

Kazadan önce, ikinci kumtaşı için önemli bir kulağı vardı. Kılıç ödülü aldı (tekrar), ama Olés de Madrid yerliler ve güzel son atışla birlikte gürledi. Ve tehlikeli beşinci ile oynadı, eğer imkansız bir sağ python varsa, sol için daha kötüydü. Cornada geldi ve bir kez daha Salamanca'nın dürüstlüğü kaldı.

-Nasılsın?

-Well, çünkü yatıştırıcı ile birlikteydim. Etkiler biraz geçtiğinde, zaten daha ağrıyordum ve biraz baş ağrım var. Ama oldukça iyi uyan.

-Adolfo koşusu vardı.

-İlk boğayı öldürmek zorunda olan kılıcın iki versiyonu görüldü. Zor ve zor bir boğa ile, bence onunla çok sağlam olduğumu düşünüyorum. Ve diğeri ile özellikle sol el ile tatmak için savaşabildim. Madrid daha rahat kavga etmişti, ama dün beni daha derin bir yönde gördü. Çok keyif aldım ve satışlarda, kendinize verdiğinizde, hayranlar birincisini verir ve bunu birkaç kez böyle görürler.

-İmkansız Python sol olsaydı, neden dolaştı?

-Madrid'de kendinizi koymalısın. Her tarafta, ancak önemli günler var ve satışlar dünyanın en önemli karesi. Geride hiçbir şey bırakamazsın. Birçok kusurum olduğuna inanıyorum, ama kendimi döndüğünde her şeyi veren dürüst bir boğa güreşçisi olarak görüyorum. Sanırım istemeniz gereken minimum ve iki piton için para birimini attım. Çıkmaya çalıştım, ama sert bir boğa. Ve Cornada'yı bir ödül gibi bir madalya olarak görüyorum.

-Madrid'in teslimatından bahsetti. Zaten iyi biliyorsun. Sizce Madrid'de bir boğa güreşçisi olabilir mi?

-Bu büyük kelimeler ve kazanmam gerekiyor. Ama kılıç için bitirmeden üç ya da dört performans yaşadığım doğru, burada iyi. Tabii ki beni boğa güreşini görmeyi sevdiğimi fark ettim ve bu benim için bir ayrıcalık.

-Ve kılıçla ne yapacağız?

-üzerinde çalışmaya çalışıyorum. Dün tıklıyorum, ama yavaş yavaş bırakıyoruz. Onu geliştirmeye çalışıyorum.

-Geçen yıl kulakları Las Ventas'taki Valdellán Bull'a kesildi.

-Büyük kapıyı iki kez terk ederdi. Geçen yıl Eylül ayında ve iki yıl önce. Madrid'de iki büyük kapı kaybettim, ama umarım artık kaybetmez.

-Bu yıl Dolores Aguirre'yi öldürür -San Isidro'da çok iyi bilen Anadería ve meydan onu bekleyecek. Demir sever misin?

-sevdiğim bir koşu. Dolores'ten birkaçını öldürdüm ve şimdiye kadar benim için her zaman iyi oldu. Koşuya çok heyecanlıyım. Buna ek olarak, poster Robleño ve Juan de Castilla ile çok güzel. Bu zor olanların bir hayvancılığı, ama benim için her zaman iyi olmuştur, bana her zaman şans verdi ve umarım bu sefer daha az değildir, savaştığım diğerleriyle aynıdır.

-Bu para biriminin Cezayir olduğu Cezayir, geçmiş genel koşularda çok önemli bir kulağı kesen bir boğa.

-Bu boğa bana çok tanındı. Çok ciddi bir üzerine yazma, zordu ve bu çok heyecan vericiydi. İnsanlar ayakta duruyordu ve hayranlar ve profesyoneller arasında bana çok önem verdi.

-Bu bir sonraki koşu nedir?

-Bir ay içinde, Solo, San Agustín de San Agustín'de, 3 Pujer'in altı ağrısı ile koşuyor. Buradan çıkmaz, gücü kaybetmemek için mümkün olan en kısa sürede antrenman yapacağım ve sahaya gideceğim. Biri kış işinden gelmesine rağmen, bu ay bir tarla yapmaya ve eğitmeye çalışacağım.

Bu boğa güreşçisi, aradığı için şanslı olmayı hak ediyor çünkü parti her zaman boğanın yüzünde dürüstlüğü ödüllendiriyor.