Birisi arktaki su musluğunu kapatır

HalaycıBaşı

New member
Her yıl aynı duyguya sahibim: ARC'de ilk gün yazılanları tekrar okudum ve düzinelerce ve düzinelerce büyük sanatçıyı bahsetmeye bıraktığım birçok ismin eksik olduğunu görüyorum. Ama fuarın salonlarında her yürüdüğümde ve bu 2025 sanırım kaydı kırdım, hiçbir şey görmediğim rahatsızlığı istila ediyorum, takdir edilecek çok şey bırakıyorum.

Bu his beni bu 44 baskıda normalden daha fazla rahatsız ediyor Paradoksuna rağmen iyi bir anlamı var. Fuarın görevini yerine getirdiğini söyler; Bu, görünümün dinlenmediği çekici bir vitrin haline geldi ve çok fazla tünek yaparsanız, başka bir sorunun daha da iyi kaybolacağını biliyor.

Adil olmalısın ve tanımalısın Maribel López Bu ark iyileşiyor. Yönetmen, altı yıl sonra, etkinliklerin durmadığı kompakt bir oda yapmayı öğrendi. Gösteri devam etmeli. Ayrıca, paramız bize mal olsa bile (daha da İspanya'da, çok fazla KDV, karartmayı düşürmeyen). Madrid Fuarı, size cebini çıkaran herhangi bir şeyi sunan büyük isimleri karşılamaya giden site değil (örneğin, bir paketleme bandı ile sıkışmış bir muz), ancak Daha sonra sizi bir isme götüren iyi fatura çalışmaları. Bir keşif. Rab'bin bağında her şey olsa da, aynı zamanda dışarıda bırakılması gereken şeyler var, örneğin biri gibi düşünmeyen saldırılar gibi.

Ana Görüntü - Yukarıdan aşağıya, Kültürel ABC standında José Luis Maroto; 'Yüz yıkama', DNA'da Eugenio Merino'nun işi; '7.291', Ramón Mateos, Freijo Galerisi

İkincil Görüntü 1 - Yukarıdan aşağıya, Kültürel ABC'nin Esnand'ında José Luis Maroto; 'Yüz yıkama', DNA'da Eugenio Merino'nun işi; '7.291', Ramón Mateos, Freijo Galerisi

İkincil Görüntü 2 - Yukarıdan aşağıya, Kültürel ABC standında José Luis Maroto; 'Yüz yıkama', DNA'da Eugenio Merino'nun işi; '7.291', Ramón Mateos, Freijo Galerisi

Teşekkür ederim.
Yukarıdan aşağıya, ABC Kültürel Esnandında José Luis Maroto; 'Yüz yıkama', DNA'da Eugenio Merino'nun işi; '7.291', Ramón Mateos, Freijo Galerisi
Tania Sieira

Ve López tarafından yapılan iyi çalışmaya, İspanyol sanat sistemine fissure desteğine, ark referans yapma arzusuna geri dönüyorum. Bu yüzden bana yönlendirilmesine izin verilen tek şeyin polis istasyonlarında, profillerde, konuk kavramında (fuar uçları ve 'wametisé'yi asla hatırlamamaya devam ettiklerini ve' wametisé'yi asla hatırlamadığını söylediği fuarın açılmasından birkaç gün önce sahip olduğumuz sözleriyle kalıyorum. Salyangoz '); Temsilcisi olduğu sektörler sorumluluklar verdi. Tüm aşkımla ona yapmamasını söylüyorum Çünkü arkın yıllardır nasıl görüldüğünü görüyoruz, kuvvetlerin nasıl gittiğini. Maribel'in bir 'küratör' ark istiyoruz. Ve birisinin su musluğunu kapattığını, bunun için çevreciler olduğumuz.

Mea suçluluğunu söylemenin mantıklı olup olmadığını bilmiyorum, ilk gün bahsetmediğim tüm isimleri hatırlıyorum, ilk metinde yakalamadığımı. Bu unutkanlığın (faşizmin sonuçları, içinde Eugenio Merino) ve unutulmuş (perdesi Ramón Mateos). Neredeyse değil. Ancak, iki kişinin üzerinde yükselmeyi bırakamıyorum: çok mevcut bir yok ve başka bir temel hediye. Pierre Gonnord ve José Luis Maroto. Kültürel ABC'nin standından bu yıl (her ikisinin de işlerini (her ikisinin de yaptığı gibi) getirmek gerçek bir zevk ve bir lujazo oldu. Açıklayabildiğimiz andan itibaren yaratılan büyük beklenti çok güzeldi. Yaşamayı umuyoruz.

Ve en iyisi, şüphesiz Aşk belirtileri geri döndü. Fuarın bu günlerinde bir şeyler şaşırtmışsa, 'bu iş için tebrikler' yerini aldı. 'Bu çalışma için teşekkür ederim'. Bu, 2026'da çubuğun üstesinden nasıl geldiğimizi görmek için doğal bir korku kadar adrenalin üretir. Ve kesinlikle Maribel López: 2026'da bizi nasıl baştan çıkarıyor ve şaşırtıyor, Garip figürün bu kusurlu yıldönümlerinin yılı: 45. Umarım aynı titreşimlerle, ancak diğer enlemlerde. Sudan uzak tutun, ama ayık.

Bir Hata Bildir