“Bir daha ne zaman oyunculuk yapmak isteyeceğimi bilmiyorum.”

HalaycıBaşı

New member
Geçtiğimiz Eylül ayında şarkıcı, Las Vegas'taki bir konserin ortasında, kurduğu “hayatı yaşamak” ve dinlenmek için uzun bir sezon boyunca sahneden emekli olacağını duyurmuştu.
Adele Las Vegas'taki (Amerika Birleşik Devletleri) performansı sırasında instagram

İngiliz şarkıcı Adele ihtisasını bu Pazar Las Vegas'ta (Amerika Birleşik Devletleri) tamamladı orada bulunanlara onları “çok” özleyeceğine ve tekrar ne zaman sahne almak isteyeceğini bilmediğine dair güvence veriyor.

«Bu ihtisas programının sona ermesine çok üzüldüm ama gerçekleştiği için de çok mutluyum, gerçekten öyle. seni çok özleyeceğim. Ama tekrar ne zaman oyunculuk yapmak isteyeceğimi bilmiyorum” diye ekledi sanatçı, kahkaha ve gözyaşları arasında.

Aynen geçen eylül Adele, Las Vegas'taki konserinin ortasında sahneden çekildiğini duyurdu Kurduğu “hayatı yaşamak” ve dinlenmek için uzun bir sezondur.

“Neredeyse üç yıldır performans sergilemekten gerçekten keyif aldım; bu, sahnede kaldığım en uzun süre ve muhtemelen yapacağım en uzun yıl oldu” dedi. “Beni inanılmaz uzun bir süre görmeyeceksin.” Ara vermesi gerektiğinde ısrar eden şarkıcıyı başlattı. “Son yedi yılımı kendime yeni bir hayat inşa ederek geçirdim ve şimdi onu yaşamak istiyorum” dedi.

Sanatçı 'Adele'le Hafta Sonları' misafir programına başladı Mart ayında sesini etkileyen sağlık sorunları nedeniyle planladığı 10 konseri “geçici olarak” askıya aldığını duyurmasının ardından 18 Kasım 2022'de başlayacak ve bu yıl 23 Kasım'da sona erecek.

Hata bildir